Drammen Havn og NHO LT styrker båndene

av

Drammen Havn og NHO Logistikk og Transport (NHO LT) styrker havn- og sjøinteressene gjennom sterkere samarbeid

– Vi ser frem til å utvikle et tett og godt samarbeid på tvers av aktørene tilknyttet NHO Logistikk og Transport. Sammen skal vi jobbe for å styrke havn- og sjøinteressene, som en viktig del av utviklingen av norsk samferdsel og grønn sjøtransport.

Det sier havnedirektør Arne Fosen (bildet) i Drammen Havn i forbindelse med at havnen inngår næringspolitisk medlemskap med NHO LT.

Som del av dette blir Drammen Havn tatt opp som utvalgsmedlem i NHO LT Sjø og havn. Havnen beholder imidlertid tilknytningen til Norske Havner og Samfunnsbedriftene som arbeidsgiverforening. Medlemskapet i NHO LT vil supplere havnas næringspolitiske engasjement.

– Som næringspolitisk medlem i NHO Logistikk og Transport kommer vi tettere på industri, vareeiere, logistikkaktører og myndigheter, noe som vil bidra til å posisjonere Drammen Havn ytterligere, sier Fosen.

NHO LT Sjø- og havn samler rederier, havneoperatører, sjøspeditører, linjeagenter og norske havner. Utvalget jobber aktivt sammen, identifiserer felles mål og problemstillinger og vurderer analyse- og utredningsbehov som del av NHO LTs næringspolitiske arbeid.

– Viktig samarbeidspartner

NHO LTs næringspolitiske direktør, Ole A. Hagen. Foto: Per Dagfinn Wolden

– Drammen havn vil bli en viktig samarbeidspartner for oss for å utvikle vårt tilbud til medlemmene våre innen sjø og havn, men også som et intermodalt knutepunkt. Drammen havn har stor betydning lokalt, regionalt og nasjonalt, sier næringspolitisk direktør Ole A. Hagen i NHO Logistikk og Transport.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: