Armend Krasniqi i ny rolle

av

Armend Krasniqi er ansatt som Country Manager Dachser Norway.

Dermed fortsetter han veksten og investeringen i fremtids-logistikken for selskapet i en ny rolle.

Dachser Norway har hatt robust drift det siste året med store investeringer for å møte fremtidens logistikkbransje. Logistikkselskapet omsatte for 332,1 mill. kroner i 2022 – en økning på 16% fra 2021.

– 2022 har vært et spesielt år på mange måter. Dette merket vi også i logistikkbransjen. Russlands angrep på Ukraina overrasket mange. Flaskehalser og korona-nedstengninger i Kina har skapt forstyrrelser og avbrudd i forsyningskjedene og i den globale varetransporten, uttalte tidligere General Manager i Dachser Norway, nå Country Manager, Armend Krasniqi, for en stund siden.

I tillegg viste han til at energi- og drivstoffprisene i Europa økte til rekordhøye nivåer, og at sjåførmangelen vedvarer.

– Man kan trygt si at det har vært et krevende år, men under utfordrende markedsforhold blir det enda viktigere for oss å være en stabil og robust logistikkleverandør for våre kunder, sier Krasniqi.

Fakta: Dachser:

  • Dachser Norway AS er en del av Dachsers nordiske konsern Dachser Nordic, som i tillegg består av Dachser Denmark A/S og Dachser Sweden AB. Etter noen år med rekordresultater presenterer Dachser-konsernets nordiske region en omsetning på 1,630 MDKK og et resultat før skatt på 101,1 MDKK. 
  • Takket være rundt 32.850 medarbeidere fordelt på 379 steder over hele verden hadde Dachser en konsolidert nettoomsetning på rundt 8,1 milliarder euro i 2022. Samme år håndterte logistikkleverandøren i alt 81,1 millioner forsendelser som til sammen veide 42,8 millioner tonn. Dachser har egne organisasjoner i 42 land. Du finner mer informasjon på dachser.no.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: