4300 husstander får nytt postnummer

av

560 virksomheter og 4300 husstander får ny postadresse fra 1. oktober. Det innføres også ni nye postnummer.

(Foto: Posten Bring)

– Posten endrer eller oppretter postnummer for å bidra til en så korrekt og effektiv postdistribusjon som mulig rundt omkring i Norge. Det siste året har vi i tillegg mottatt og behandlet forslag fra kommuner, organisasjoner og velforeninger, sier pressesjef Kenneth Tjønndal Pettersen i Posten i en pressemelding mandag.

I tiden framover oppfordrer Posten alle som får nytt postnummer om å informere sine kontakter.

Vær obs på dette

Etter 1. oktober vil likevel Posten levere pakker og brev med gammelt postnummer, men etter en overgangsperiode så vil feil adresse forsinke postgangen og feiladressert post kan bli returnert.

Alle berørte postmottakere vil bli varslet i eget brev eller med en egen brosjyre. En detaljert oversikt over endringene vil bli lagt ut på bring.no. Endringene er også tilgjengelige på Postens adresse- og postnummersøk fra 1. oktober.

Her kommer endringene:

  • Viken: I Son opprettes det ytterligere to nye postnummer, 1553 Son og 1554 Son.
  • Trøndelag: I Oppdal opprettes det ytterligere tre nye postnummer, 7344 Oppdal, 7346 Oppdal og 7347 Oppdal. I Oppdal blir også området til postnummer 7345 Driva utvidet. I Trondheim opprettes det et nytt postnummer, 7060 Charlottenlund. I tillegg endrer postnummer 7058 Jakobsli navn til 7058 Charlottenlund.
  • Nordland: Utenfor tettstedet Nesna kommer det to nye postnummer, 8704 Nesnastranda og 8705 Strandlandet.
  • Troms og Finnmark: I Vardø by blir det ytterligere et postnummer, 9952 Vardø. I tillegg opprettes det nytt postnummer for 9955 Svartnes. 9717 Veidnesklubben endres til 9717 Veidnes.

Posten Bring AS er et nordisk post- og logistikkonsern som skal forenkle og verdiøke handel og kommunikasjon for mennesker og virksomheter i Norden. Visjonen er å gjøre hverdagen enklere og verden mindre. Konsernet møter markedet med to merkevarer; Posten for det norske folk og Bring for bedrifter i Norden.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: