Ny partner i Frøya Ventures

av

Kine Stirler Alm er blitt Partner i Frøya Ventures. Dette er på deltid, og hun beholder sin nåværende rolle som Business Sales & Delivery Executive i IBM.

Frøya Ventures er en endrings- og innovasjonsakselerator for kjønnsmangfold og likestilling ved å støtte innovasjoner og gründere som er underrepresentert.

Skal hente milliarden

Nå skal selskapet hente én milliard til fond for kvinnelige gründere. Seks kvinner, tre av dem med lang erfaring fra Equinor, skal etablere et nytt venturefond, og som skal satse på kvinnelige gründere.

Les mer om Frøya Ventures her: https://www.dn.no/marked/likestilling/equinor/ventureinvesteringer/vil-hente-milliard-til-fond-for-kvinnelige-grundere/2-1-1471745

– Jeg er overbevist om at investering i kvinnelige gründere gir enorme muligheter for risikovillig kapital. Denne utfordringen ser jeg fram til å løse sammen med gründerne og partnerne. Jeg skylder en stor takk til min nåværende arbeidsgiver IBM og Peter Rylander, og som lar meg forfølge denne muligheten og endre agenda, sier Kine Stirler Alm.

Engasjert logistiker

37-årige Alm ledet Logistikkforeningen Østlandet: https://logistikkforeningen.no/ i flere år frem til 2019, og jobbet den gangen som kommunikasjonsdirektør i Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenberg. Hun var også tidligere leder for Adecco Helse.

I 2016 ble hun tildelt andreplassen i Assessits kåring: Årets unge ledere som har basis i solid internasjonal forskning gjennom forskningsprosjekter.

Norges beste unge ledere blir kåret gjennom en avansert prosess med tester og utfordringer. Kine Stirler Alm konkurrerte med 200 kandidater.

Den nye partneren i Frøya Ventures har tidligere også blitt topp 10 i E24s kåring av unge ledertalenter i 2015. Allerede i 2011 ble hun utpekt som et ledertalent da hun gikk av med seieren i Adeccos aller første konsernsjefkampanje, der hun blant 1700 toppstudenter landet over gikk av med seieren og fikk sommerjobben som toppleder i Adecco, og en månedslønn på 100.000.

I 2012 var hun tilbake i konsernet som leder for Adeccos største distriktskontor på Lillestrøm, før hun ble distriktssjef i 2014. Fra juli 2015 var hun leder for Adecco Helse, et viktig satsningsområde for konsernet.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: