Fra Posten/Bring til NHO

av

Alexander Haneng blir ny innovasjons- og bærekrafts-direktør i NHO Service og Handel fra 1. oktober.

Ifølge pressemeldingen torsdag blir den tidligere innovasjonsdirektøren i Posten nå ny direktør for innovasjon og bærekraft i NHO Service og Handel. Han skal lede NHOs nest største landsforening med nærmere 140.000 medlemmer i overgangen til sirkulær økonomi.

Haneng skal sørge for at landsforeningen er «ledende i det digitale skiftet og overgangen til en sirkulær økonomi», heter det i en pressemelding.

Postens tidligere innovasjons-direktør har vunnet flere priser for sin innovasjonsevne.

Møter store endringer

– Det norske samfunnet og ikke minst norsk næringsliv, skal gjennom enorme endringer de neste årene. Og nettopp innovasjon, teknologi og bærekraft er noe jeg virkelig brenner for, sier Haneng.

Han har bachelor- og mastergrad innen IT og Software Engineering og bred erfaring og kompetanse innen innovasjon, digitalisering, netthandel og logistikk.

Adm. direktør Anne-Cecilie Kaltenborn i NHO Service og Handel.

– Stormskrittet vi nå ser innen kunstig intelligens, er et godt eksempel på de store endringene innen teknologi og innovasjon som preger samfunnet. Og så skal vi gjennom et grønt skifte, der ny lovgivning, særlig fra EU, setter langt strengere krav til norske bedrifter, sier adm. direktør Anne-Cecilie Kaltenborn i NHO Service og Handel, og som understreker at hun er glad for å få med Haneng på laget i den viktige satsningen på innovasjon og digitalisering.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: