Den nye sjefen for Frigoscandia Norge/Danmark

av

Bent Rasmussen er ansatt som adm. direktør i Frigoscandia Norge/Danmark.

Mange mener at dette er en skreddersydd stilling for den danske logistikeren, og som har ivret for sjø- og landeveistransport til og fra Norge siden 1987.

I juli i fjor takket Norges-vennen Bent Rasmussen for seg i Blue Water Shipping etter 32 år i selskapet.

Rasmussen, som inntil juli i fjor var Director Reefer Logistics Road i selskapet, har arbeidet intenst med godsruten mellom Midt-Norge og Hirtshals.

Ruten Trøndelag-Hirtshals ble en realitet 30. juli 2018, og hvor M/S ”With Frohavet” kunne anløpe den danske havnen for første gang.

Godsruten, som var et resultat av samarbeid mellom Blue Water og Ulvan Rederi, representerte en effektiv forbindelse til det europeiske kontinent via den danske havnen.

 Ga alt for midt-norske transportløsninger

En kan vel trygt si at Bent Rasmussen hadde en sentral rolle i arbeidet med å etablere bærekraftige transportløsninger for framtida i Midt-Norge.

Som adm. direktør i Frigoscandia Norge leder Rasmussen et selskap som tilbyr distribusjon av fiskevolumer til det kontinentale Europa og effektiv import av mat til Norge fra Europa.

Frigoscandia har et etablert distribusjonsnettverk i Norge og Europa.

Selskapet tilbyr fryselager, innenlands transport av både tempererte og tørrvarer samt import og eksport. Virksomheten omfatter transport fra Nord-Norge til Oslo og videre eksport til Norden og Europa gjennom et godt etablert distribusjonsnettverk.

I april i fjor kjøpte Frigoscandia, tidligere Bring Frigo, opp Polar Frakt. Ved å utnytte dette selskapets nettverk kunne Frigoscandia styrke transport-posisjonen både innenlandsk og utenlandsk.

Polar Frakt har sin basis i tidligere Kjell Hansen Shipping.

Frigoscandia ble etablert i 1948 og er markedsleder innen temperatur-kontrollert logistikk med et internasjonalt nettverk i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Nederland og Frankrike.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: