Brandsdal blir enda vakrere

av

Netthandel-milliardæren Einar Øgrey Brandsdal utvider sin fysiske tilstedeværelse. Han har store ambisjoner med Blivakker og signerte tirsdag en ny og lukrativ kontrakt.

Selv om han fosser fram i netthandel-bransjen, sier han følgende:

– Vi er svært langsiktige og ønsker i all hovedsak å finne gode lokasjoner hvor det er mye mennesker til stedet fremfor å forhaste seg, sier gründer og daglig leder i Blivakker, Einar Øgrey Brandsdal, her med ansatte i Blivakkers butikk på Sørlandssenteret. (Foto: Einar Øgrey Brandsdal/LinkedIn)

– Går alt etter planen så åpner vi butikk nummer tre på Østlandsområdet i løpet av 2024, sier en fremoverlent Brandsdal, uten å fortelle eksakt hvor.

I dag har Blivakker to fysiske butikker i Kristiansand, i henholdsvis Markens gate og på Sørlandssenteret.

Ambisjonene på topp

– Vi har store ambisjonene, og vi tror at kombinasjonen av fysisk tilstedeværelse rundt i Norge vil øke merkevaren til Blivakker. For å si det sånn. Jeg gleder meg noe helt vederstyggelig. Kroppen er elektrisk og motivasjonen på topp, forteller den som vanlig engasjerte sørlendingen, og bruker uttrykk som både gøy og fett.

Nå jobber Brandsdal og de mange som har vært med i denne prosessen videre med strategien og utformingen av konseptet.

– Det har tatt vanvittig lang tid for oss å beslutte om vi skal ha full fokus på kun nett eller en kombinasjon av begge deler. Nå er vi der at vi skal være på begge plattformer. Altså online og fysisk. Vi har nå fem års erfaring fra Markens gate og ett år på Sørlandssenteret. Vi har nok tallgrunnlag nå for å kunne dra dette videre på en forhåpentligvis lønnsom måte, sier Brandsdal, og som er rimelig sikker på at det blir flere fysiske butikker i Norge.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: