Accelerators nye lagspiller

av

For Mats Gjertsen (36) er logistikk den mest spennende bransjen for tiden.

Og nå får Accelerator nye godt av hans 19 års erfaring med å skape gode kundeopplevelser.

De siste 12 årene har han opparbeidet en solid erfaring med å finne løsninger og skape tillitt hos beslutningstagere i store bedrifter og organisasjoner.

Har skjønt poenget

Unge Gjertsen har nok skjønt at logistikk er kunnskapen om å planlegge, administrere og organisere vare- og informasjonsstrøm i næringslivet. Og ikke minst handler det om å oppnå høyest mulig effektivitet gjennom god service og lave omkostninger.

Hittil har han jobbet som selger, KAM og biladministrator hos LeasePlan og NF Fleet.

Gjertsen legger ikke skjul på at 12 år er lenge i samme bransje når man selv er 36 sier Mats.

Utviklingsmulighetene

– Jeg ser frem til utviklingsmulighetene i privateide Accelerator og at man her fokuserer på salg som et fag med strukturerte og dynamiske metoder, sier selskapets nye lagspiller.

Allerede 17. april startet Gjertsen med kartlegging av bedrifter med transport-/logistikkbehov, og hvor Accelerators tjenester kan forenkle bedriftenes hverdag.

Han vil følge opp en portefølje med avtalekunder, men det stopper ikke der. Han vil også ha en fot inn i det operasjonelle med booking av hastesendinger.

Nå trives Gjertsen best med å møte nye mennesker. Denne egenskapen betyr nye kunder og gode løsninger, og som gir merverdi for Accelerator.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: