Øker til 24.000 kvadratmeter: Både ydmyk og stolt

av

Logistikksjefen i Tools er både litt ydmyk og passe stolt over å være prosjektleder for byggingen av selskapets fremtidige logistikksenter. I september øker lagerkapasiteten fra 10.000 m2 til 24.000 m2.

– Dette gleder vi oss til, sier Stig Robert Gustavsen (bildet), Tools Logistikksjef Norge og Finland.

I september skal det nye logistikksenteret i Vestby Logistikkpark sør for Oslo stå ferdig. Det vil gi kundene kortere leveringstid, færre forsendelser pr. ordre og en mer miljøvennlig varetransport, ifølge pressemeldingen.

– Med det nye bygget vil vi øke fra totalt 10.000 kvm fordelt på to lagre, til hele 24.000 m2 i ett enkelt kundelager. Den ekstra plassen, i tillegg til mer optimaliserte og effektive løsninger, gjør at kundene vil oppleve en langt mer smidig leveranse, forteller Gustavsen.

Bærekraft er nøkkelordet

Logistikkparken på Vestby ligger strategisk plassert rett ved E6 og nær både E18 og E134. I tillegg er det kort vei til Langhus, hvor de fleste av dagens godsterminaler ligger.

Når det nye senteret står ferdig høsten 2023, vil det være et moderne og energieffektivt bygg som er godt rustet for både dagens og fremtidens behov.

I dette lageret vil ressursene og kompetansen fra dagens to lagre samles til ett effektivt og moderne lager.

Ifølge logistikksjefen er bærekraft nøkkelordet.

– Med dagens bygge standarder vil et hvilket som helst nybygg være langt mer energieffektivt enn eldre bygninger. Men vi ønsker å ta et ekstra steg fremover ved å benytte fjernvarme, og vi vurderer å installere solcellepaneler på taket. Dermed vil ikke bygget bare være rustet for fremtiden ved å kunne besørge videre vekst i TOOLS, men også ved å være et miljømessig og økonomisk bærekraftig alternativ, sier Stig Robert Gustavsen.

Les mer om byggeprosjektet her: TOOLS – TOOLS bygger fremtidens logistikksenter på Vestby

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: