Takket for seg i Tollkonsult – klar for nye oppdrag

av

Renate Brynhildsen hadde nylig sin siste arbeidsdag i Tollkonsult AS. Hun har en mellomlanding i Westport. Men hun er klar for nye oppdrag.

Inntil for en knapp uke siden var hun konsulent i Tollkonsult. Men nå har hun tatt farvel med kolleger og de andre leietagerne i kontorfellesskapet i Innovasjonspark Stavanger.

Hun forlater et selskap midt i jubileumsåret. Tollkonsult ble etablert 12. mai 2003, og kan i år feire hele 20 år.

I Tollkonsult forlot hun et team med tollgründer og eier av selskapet, Grete Astad, og tollkonsulentene Monica Flaterås og Ning Wang Selbach.

Flaterås er imidlertid fersk styreleder i Logistikkforeningen Avd. Vestlandet.

Fortsetter som leder i Logistikkforeningen

Akkurat nå har Brynhildsen, som også er hovedstyreleder i Logistikkforeningen, et kortere engasjement i en prosjektstilling i Westport AS.

Overfor Logistikknyhetene.no bekrefter imidlertid Brynhildsen at hun fortsetter som leder i Logistikkforeningens sentralstyre.

– Men for å ta den jobbmessige delen, så vet du ikke hva hverdagen og fremtiden bringer etter oppdraget i Westport?

– Det er riktig. Og grunnen til Westport-engasjementet var i utgangspunktet tilfeldig etter en tilfeldig prat med en bekjent rett etter at avslutning i Tollkonsult var bestemt. Jeg ble da spurt om jeg kunne ta et kort oppdrag for Westport. Det var et prosjekt på noen få uker som passet meg fint, så jeg sa ja.

– Men hvor veien går videre vet du ikke?

– Nei, hvor jeg skal videre vet jeg ikke på nåværende tidspunkt. Det eneste jeg vet er at jeg ønsker å bruke min kompetanse innen logistikk, SCM, prosjektledelse, bærekraft, digitalisering og kompetansedeling. Det vil kanskje bli vanskelig å få inn alt dette i en stilling. Men det er i alle fall på de områdene jeg har en sterk kompetanse, og hvor jeg føler jeg kan bidra med mye. Så får vi se hva som dukker opp. Og skulle det dukke opp noe interessant, ja, så slår jeg til, og at noe spennende dukker opp tror jeg ganske sikkert. Og jeg er klar for nye oppdrag, sier en positiv innstilt Renate Brynhildsen til Logistikknyhetene.no.

Solid logistikk-gjeng

Fra venstre: Vegard Landén, Vidar Løining, Renate Brynhildsen, Ove Sundvor, Bjørn Røstad, Hege Overskott, Venke Marie Grødem og Tore Ommundsen. Ikke til stede da bildet ble tatt: Kristine Wathne og Tor Arne Andreassen. (Foto: Steinbru Photography)

Som styreleder i Logistikkforeningen Rogaland har hun med seg en engasjert gjeng med mye god kompetanse på logistikk.

De er godt i gang med å planlegge høstens aktiviteter; blant annet fagdag i samarbeid med Young Logistics og NHO Logistikk og Transport, Rogaland.

Så kommer Sjølogistikk-konferansen før Rogalands viktigste møteplass for alle som er interessert i logistikk, transport og samferdsel, nemlig Logistikkdagen, og som tradisjonen tro vil bli gjennomført i november.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: