NLF-kjempen Tore Velten fortsetter

av

Selv om det er endringer i Forbundsstyret i Norges Lastebileier-Forbund, fortsetter Tore Velten som leder.

NLFs landsmøte valgte også inn ny nestleder i forbundsstyret.

Alv Ervik gikk av, og ble erstattet av Anders Krog (t.v. på bildet: Foto: Elisabeth Nodland) https://lastebil.no/Aktuelt/Nyhetsarkiv/2023/Endringer-i-Forbundsstyret

Med NLF-«menigheten» i ryggen

NLF har strategien klar for fremtiden, og Tore Velten er gjenvalgt som forbundsleder.

Som gjenvalgt forbundsleder kan han sammen med et sterk sammensveiset styreteam trekke opp de store linjene for fremtiden.

Og lastebileierne i NLF-«menigheten» har talt. Men det kom ikke som noen overraskelse at østerdølen Tore Velten ble gjenvalgt for to nye år, og med Anders Krog som nestleder.

Den populære forbundslederen har styrt NLF siden landsmøtet i Alta for syv år siden.

Velten er vant til å være på alerten for organisasjonen, og hans fremste ønske er å være en samlende kraft som styrker konkurranseevnen og en bærekraftig transport til norske transportører.

Full tillit

Både gjenvalgt forbundsleder, Tore Velten (t.v.) og NLFs adm. direktør, Geir A. Mo, har full tillit i organisajonen. Foto: Per Dagfinn Wolden

Forbundsleder Tore Velten understreker betydningen av at det arbeides for at lastebileierne kan gjøre jobben sin med full aksept fra samfunnet og med politisk vilje i ryggen.

Etter syv år som forbundsleder i NLF fikk Tore Velten bekreftet at han har stor tillit blant lastebileierne.

Sammen med adm. direktør Geir A. Mo skal Velten gjøre alt han kan for å holde den videre kursen Landsmøtet har staket ut i Stavanger denne helgen.

NLF-parhestene Mo og Velten er så inderlig klar over hvor hvilken forandring landskapet står overfor, både politisk, miljømessig og konkurransemessig.

I Stavanger denne helgen fikk de understreket hvor viktig landsmøtets funksjon er, nemlig å skape et forum hvor alle medlemmer kan lufte sine meninger om forbundets virksomhet og retning.

Både Mo og Velten fremhever at; uten NLF står den norske lastebilnæringen helt ubeskyttet mot et utfordringene som ligger foran.

Det krever hardt og målrettet arbeid for gjenvalgt forbundsleder, 67-årige Tore Velten.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: