Heftig nytt logistikk-samarbeid

av

Lean Logistikk og Order Control inngår samarbeid om prosjektarbeid i bygg- og anleggsbransjen.

Lean Logistikk har en sentral posisjon som rådgiver og leverandør av logistikktjenester, fra planlegging til gjennomføring og oppfølging av prosjekter i bygg – og anleggsbransjen.

Prosjektene de er involvert i stiller stadig større krav til digitale løsninger og kompetanse knyttet til dette, kan vi lese i pressemeldingen fra selskapene.

Order Control: https://www.ordercontrol.no/ er en leverandør av digitale løsninger til bygg og anleggsbransjen med automatisk leveringskalender, automatisk priskontroll, automatisk kontering av fakturaer og automatisk klimagassregnskap.

Løsninger som er utviklet med Lean metodikk er raskt å implementere, uten krav til omfattende endring av eksisterende systemer og prosesser.

– Med Order Control på laget kan vi tilby digitale løsninger som er skreddersydd vår tilnærming til Lean og gi kundene rask nytte og verdi i prosjektene deres, sier Gaute Hørlyk i Lean Logistikk.

Og Ken Morten Steen i Order Control kommenterer samarbeidet på følgende måte:

– Lean Logistikk: https://leanlogistikk.no/ har et unikt nettverk som vil gi oss muligheten til å hjelpe flere entreprenører til å få kontroll på inngående leveranser og redusere svinn av timer og varer, sier Steen.

– Hvorfor samarbeid med Lean Logistikk? Spør Logistikknyhetene.no.

– Det er primært på grunn av kompetanse og nettverk. Lean Logistikk fokuserer på Lean-metodikk. Dette er et tema og et virksomhetsområde vi har jobbet mye med. De er også involvert i forhold til flere bedrifter, og som vi i fellesskap kan bistå, sier Ken Morten Steen.

Lederne

Ken Morten Steen, daglig leder i Order Control AS (OC), brenner for effektivisering, og er ekspert på digitalisering, innovasjon og applikasjonsutvikling.

Han er ekstremt opptatt av å redusere varesvinn og endeløs faktura-behandling, og at det sørges for at materialene er på plass når jobben skal gjøres.

Steen leder et selskap med en visjon om å hjelpe bygg og anleggsbransjen og kommuner med å effektivisere prosesser, digitalisere arbeidsflyt og fremme innovasjon uten at kundene må kjøre store digitaliseringsprosjekter.

– Gjennom automatiserte prosesser sikrer vi at våre kunder oppnår bedre kontroll, reduserte kostnader og økt konkurranseevne i markedet, sier OCs daglige leder Ken Morten Steen.

Fakta Ken Morten Steen

Alder: 50 år
Stilling: daglig leder Order Control
Yrkeserfaring: Div. lederstillinger innen IKT, økonomi og konseptutvikling i logistikkbedrifter
Utdanning: Master of Management (BI). Digitalisering og forretningsprosesser

Gaute Hørlyk har en faglig sterk logistikk-kompetanse fra både industri og handel.

Han kan vise til solide resultater fra de mange forbedringsprosjektene han har vært ansvarlig for.

Hørlyk har god innsikt og erfaring fra logistikk-planlegging på byggeplass.

Kontinuerlig forbedring har vært i fokus de siste åtte årene. Harer også to ganger vinner av NM i logistikk, og har Svart belte Lean Six Sigma.

Han leder Lean Logistikk, et selskap som ble startet i 2017.

Initiativtagerne mente at det å kombinere Logistikk sitt fokus på flyt, sammen med Lean sitt fokus på kontinuerlige forbedringer, ville gi gode resultater for sine kunder.

Fakta Gaute Hørlyk

Alder: 52
Stilling: Daglig leder/Partner Lean Logistikk
Yrkeserfaring: Over seks år i Lean Logistikk AS
Partner i Lean Communications AS i perioden 2011 – 2016
Foruten logistikkdirektør i både Optimera og Icopal har han hatt flere ledende roller innen logistikk og Supply Chain i en 30 års-periode.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: