På plass i sentrum av prosjekt-logistikken

av

Logistikk-spesialisten Rhenus er alltid på plass i sentrum av prosjekt-logistikken. Også på Breakbulk Europe-messen i Rotterdam 6. – 8. juni.

Fornybare energikilder innen logistikk er hovedfokus på standen til Rhenus Group: https://www.rhenus.group/.

Her er det anledning til å fordype seg i alternative muligheter, nye strategiske løsninger og fremtidsrettede konsepter for offshore- og prosjektlogistikk, samt maritim logistikk og tungtransporttjenester.

Logistikkspesialisten Rhenus benytter utstillingen til å presentere sin plattform til internasjonale representanter fra Nord- og Sør-Amerika, Europa, Sørøst-Asia og India.

Det er andre året på rad at Breakbulk Europe-messen arrangeres i Rotterdam.

Rhenus fokuserer på temaet fornybare energikilder innen logistikk.

– Fornybare kilder et av de viktigste temaene på agendaen til politikere og næringsliv. Som logistikkspesialister må vi også komme med nye ideer og konsepter for fornybare energikilder som vindkraft, solenergi eller biomasse, sier Carsten Schröter (bildet), COO i Rhenus Project Logistics.

Besøkende kan finne logistikkekspertene både på Rhenus-standen i hall 1, stand 1B10 og på Port of Rotterdam stand 2B10 i hall 2.2.

Rhenus i Norge

Rhenus: https://www.rhenus.group/no/en/, er også en betydelig logistikkleverandør i Norge, utover det å være en internasjonal logistikktjeneste-leverandør med et globalt nettverk.

Selskapet tilbyr ikke bare standardiserte løsninger, men setter også sammen individuelle logistikkprodukter for å møte de spesifikke kravene til forsyningskjeden.

Rhenus Group tilbyr en rekke høyt kvalifiserte tjenester og løsninger langs hele forsyningskjeden også i Norge.

Det spenner fra bilindustrien til kontrakts-logistikk, lager, outsourcing, planlegging og fortolling.

Fakta om Rhenus

Rhenus Group er en av de ledende logistikkspesialistene med global forretningsdrift og en årlig omsetning på 8,6 milliarder euro.
39.000 ansatte jobber på 1120 lokasjoner som utvikler innovative løsninger langs hele forsyningskjeden.
Enten det leveres transport, lager, fortolling eller verdiøkende tjenester, samler den familieeide virksomheten ulike forretningsenheter der kundens behov til enhver tid er i fokus.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d