Geodis styrker markedsposisjonen med kjøp av sveitsisk speditør

av

Den franske leverandøren av transport- og logistikktjenester Geodis har kjøpt opp den sveitsiske speditøren ITS – International Transport & Shipping Ltd.

– Sveits er hjemsted for et stort antall multinasjonale selskaper som er nøkkelkunder for Geodis, blant dem flere dynamiske medlemmer av den farmasøytiske industrien. Etter å ha kjøpt opp ITS, er Geodis et skritt nærmere målet om å fullføre et globalt ende-til-ende-nettverk for å betjene sine kunder.

Det skriver adm. direktør Marie-Christine Lombard i Geodis i en pressemelding fredag: https://geodis.com/no/en.

Geodis-sjefen understreker at ITS, under ledelse av Massimo Bianco og Javier Sanchez, har utviklet seg til en pålitelig partner og spesialtjenesteekspert for sine kunder.

– Vi ser frem til fortsettelsen og ønsker den dyktige ledelsen og ansatte i ITS velkommen, sier Geodis-sjef Marie-Christine Lombard.

Bredt tjeneste-spekter

Adm. direktør Massimo Bianco i ITS – International Transport & Shipping Ltd., har følende kommentar til oppkjøpet:

– Vårt mål er å tilby et enda bredere spekter av tjenester til våre kunder over et utvidet geografisk marked. Dette grepet styrker vårt allerede gode samarbeid med Geodis, ikke minst takket være selskapets enorme ekspertise og globale fotavtrykk. Vi vil bidra til å nå dette målet og hjelpe alle kunder med å navigere i kompleksiteten i et stadig skiftende forsyningskjedemiljø. Vi er derfor glade for å bli med i Geodis, noe som bidrar til å styrke vår ambisjon om å gjøre vår virksomhet og våre kunder sterkere, sier ITS-sjefen.

SIGNERING: Massimo Bianco (t.v.), CEO i ITS – International Transport & Shipping Ltd signerer avtalen med Eric Martin Neuville, Executive Vice President, Global Freight Forwarding i Geodis. (Foto: Geodis)

Fakta ITS

  • ITS: https://www.its-transport.ch/web/en/home.html er en uavhengig sveitsisk speditør, grunnlagt i 1992 og med hovedkontor i Reinach, Basel.
  • Speditøren leverer høyteknologiske «spesialtjenester», organiserer transport og logistikk for dedikerte prosjekter og overdimensjonert utstyr for industri-, bil- og forsvarssektorene.
  • Selskapet tilbyr også standard sjøfrakt- og stykkgodstjenester, samt andre tilleggstjenester (olje og mat, arrangementslogistikk, kunsttransport, tollmegling, etc.).
  • ITS sysselsetter 26 personer og rapporterte omsetning på CHF 58 millioner i 2022.
  • ITS slutter seg til Geodis Global Freight Forwarding bransje og vil rapportere til Region EUROPE.

Geodis har også tilhørighet i Norge, med kontorer i Bergen, Oslo og Sandnes.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: