Frode Laursen rir på den grønne bølgen

av

Frode Laursen rir videre på den grønne bølgen. Nå har ett av Nordens største transport- og logistikkselskap inngått avtale med Danone Nordics om å kjøre kun på HVO-drivstoff. Det er helt i tråd med bærekraft-visjonen til Frode Laursens CEO, Thomas Corneliussen.

Samarbeidet bidrar til en utslippsreduksjon på 11 prosent fra transport- og logistikkselskapets kjøreoppdrag i Norden i 2023.

For å redusere utslippene fra transport har Danone Nordics besluttet at all distribusjon av meieri- og plantebaserte produkter innen Skandinavia skal skje med kjøretøy som kjører på HVO (Hydro-treated Vegetable Oil) i stedet for diesel.

Endringen av drivstoff vil redusere de totale utslippene fra logistikk i regionen med 11 prosent og er muliggjort i samarbeid med transport- og logistikkselskapet Frode Laursen A/S: https://frode-laursen.com/.

Damien Isambert, leder for kundedrift i Danone Nordics, sier følgende:

– Vi jobber hele tiden med å finne mer bærekraftige måter å levere varene våre på. Våre transport- og logistikkpartnere er ekstremt viktige i dette arbeidet, da det handler om å finne nye løsninger sammen. Vår samarbeidspartner Frode Laursen bidrar til at vi vil redusere våre utslipp fra logistikken med 11 prosent i Norden i 2023.

Ett av Nordens største transport- og logistikkselskap, Frode Laursen, vil holde seg til det grønne miljøet.

Rir på den grønne bølgen

Det er bare knappe året siden Frode Laursen flyttet inn i sitt nye grønne logistikksenter i Eskilstuna.

Den 16. juni åpnet transport- og logistikkselskapet sin 40 000 m² nye storstue.

Dette logistikksenteret er bare et nytt eksempel på Frode Laursens satsing på bærekraft og fremtidens logistikkløsninger, og er bygget etter transport- og logistikkselskapets «Green Warehouse Vision».

Det betyr blant annet stort fokus på CO₂-vennlig bygningsmateriale, vann- og varmegjenvinning og 100 % grønn strøm.

– Det mest bærekraftige

Under åpningen for knapt ett år siden uttalte Frode Laursens CEO, Thomas Corneliussen, følgende:

– Eskilstuna er vårt mest bærekraftige logistikksenter hittil. Her har vi brukt all vår erfaring fra tidligere lagerbygging, kombinert med den siste teknologiske utviklingen, sa blant annet Thomas Corneliussen.

Frode Laursen er ett av Nordens ledende transport- og logistikkselskap.

Foruten det nye logistikksenteret i Eskilstuna har selskapet også senter i både Åstorp og Göteborg.

Valget av Eskilstuna som lokasjons skyldes i hovedsak nærheten til den store vare-giganter som Coop og Amazon.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: