Transporten og logistikkens fargerike fellesskap

av

Vi registrerer at DB Schenker feirer Pride-måneden og ønsker seg tilhørighet.

På lik linje med Schenker, Posten/Bring og andre aktører i transport- og logistikknæringen, ønsker også Logistikknyhetene.no å skape en følelse av tilhørighet.

Som Schenker understreker er det ikke bare avgjørende for teamene i de ulike selskapene, men det er også en kraftig katalysator for suksess i virksomheten og samfunnet ellers.

For inkludering ikke bare et mål, men en reise som krever kontinuerlig innsats og vi er på denne reisen sammen, hevder blant annet Schenker.

Gjennom Pride-måneden er Schenker vertskap for ulike digitale og live-arrangementer og diskusjoner som fremmer bevissthet og forståelse for LHBTQ+-fellesskapet, allierte og flere.

LHBTI står for lesbiske, homofile, bifile, transpersoner og interseksualitet.

Det finnes flere interesseorganisasjoner som jobber for denne gruppen og blant disse finner vi FRI – foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold, Skeiv Ungdom, Skeiv verden og Foreningen for Transpersoner i Norge.

To av Postens el-biler som kjører i hovedstadsområdet har nå fått regnbuefarger. De markerer at Posten står for mangfold, fellesskap og kjærlighet. Foto: Posten/Tore Hole Oksnes

Posten feirer mangfoldet med regnbuedekor på biler

Regnbuefargene har fått plass på to av Postens el-biler som nå ruller rundt i hovedstadsområdet. De skal markere at Posten står for mangfold, fellesskap og kjærlighet.

I fjor ga Posten ut skeive frimerker i forbindelse med at det var 50 år siden homofili sluttet å være forbudt i Norge. I år vil Postens biler bidra til å fronte konsernets tydelige holdninger og standpunkt.

– Regnbueflagget er et velkjent symbol for mangfold, fellesskap og likeverd – og det kjennetegner Postens kultur. Her er det plass til alle. Vi er stolte av å markere dette på bilene som nå ruller rundt i Stor-Oslo, sier konserndirektør Hans-Øyvind Ryen i Posten.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: