Ahlsells tillit til Logistic Contractor

av

Logistic Contractor AB bygger ny logistikkfasilitet for 600 mill. svenske kroner.

For Ahlsell fortsetter å investere i sitt logistikksenter i Hallsberg og logistikkentreprenøren Logistic Contractor har fått tilliten til å bygge to bygg på til sammen 42.000 kvadratmeter og et lager på 15.000 kvadratmeter.

Ordreverdien beløper seg til 600 millioner svenske kroner.

– Dette er et meget interessant prosjekt hvor vi ser frem til å bidra med vår spesialkompetanse på logistikkanlegg, og for å legge forholdene til rette for Ahlsells offensive fremtidsplaner, sier adm. direktør Benn Karlberg i Logistic Contractor AB.

Ahlsell signerte en avtale med Hallsberg kommune om å kjøpe tomten tidligere i år og nå er alt klappet og klart til å sette i gang.

 Arbeidet med detaljplanlegging starter umiddelbart og det nye anlegget vil bli overlevert Ahlsell i slutten av 2024.

– Logistic Contractor har verdifull kunnskap om logistikkanlegg og deler også vår høye bærekrafts-ambisjon. Ved å investere i utvidelsen sikrer vi effektiv og bærekraftig logistikk også i fremtiden, noe som skaper merverdi for både kunder og leverandører, sier Logistikksjef Daniel Johansson i Ahlsell Sverige AB.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d