Ny visepresident i JAS Nordics

av

JAS Nordics and Baltics kunngjorde tirsdag utnevnelsen av Frans Zwetsloot som ny visepresident for salg og markedsføring for Norden-Baltikum-regionen.

Han har over 25 års bransjeerfaring og over 10 år i ulike lederroller.

Før Zwetsloot begynte i JAS, tjente Zwetsloot i flere nøkkelstillinger i store organisasjoner, inkludert direktør for global kundeutvikling i Kuehne+Nagel, administrerende direktør i AmerisourceBergen (Alloga) og salgsdirektør i DHLs industrivirksomhet.

I pressemeldingen kan vi lese at Zwetsloot gjennom hele sin karriere har konsekvent levert eksepsjonelle resultater ved å implementere strategiske initiativer, drive bærekraftig vekst og arbeide for å styrke markedstilstedeværelsen til disse organisasjonene.

Språkmektig

Han snakker flytende fransk, engelsk, tysk og nederlandsk. I tillegg har han sterke mellommenneskelige ferdigheter og dyp forståelse for organisasjonsdynamikk.

– Dette gjør ham til en uvurderlig ressurs for å drive salgs- og markedsføringsinnsats i regionen, leser vi i pressemeldingen. – Vi er glade for å ønske Frans Zwetsloot velkommen til JAS-teamet, sier Mikael Forsberg, Executive VP Nordics and Baltics.

Og han fortsetter:

– Hans vell av erfaring og bevist lederskap i bransjen vil spille en avgjørende rolle for å akselerere vår vekst i Norden-Baltikum-regionen. Hans kundesentrerte tilnærming og strategiske tankesett stemmer perfekt med vår visjon og verdier, og vi er sikre på at han vil fortsette å øke vår allerede sterke tilstedeværelse i regionen, sier Mikael Forsberg.

Som visepresident for salg og markedsføring vil Zwetsloot utvikle og implementere salgsstrategier, identifisere nye forretningsmuligheter og drive inntektsvekst i Norden-Baltikum-regionen. I tillegg vil han jobbe tett med ulike team over hele verden for å styrke kundeforhold, forbedre markeds-posisjonering og maksimere forretnings-resultater.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: