En miljø-stolt Frode Laursen-sjef

av

Frode Laursen viser imponerende miljø-resultater gjennom kollegialt samarbeid og alternative løsninger.

– Vi er veldig stolte av å presentere vår bærekrafts-rapport for 2022, og som viser ytterligere 6 % reduksjon i CO2-utslippene våre. Samlet sett tilsvarer resultatet en reduksjon på 18 % siden 2020, noe som bringer oss halvveis til målet vårt om en reduksjon på 35 % i 2030.

Det sier konsernsjef og adm. direktør Thomas Mølschow Corneliussen (bildet) i Frode Laursen: https://frode-laursen.com/en/.

– Det er én ting å sette seg et mål. Det er en helt annen sak å levere på det. Og det gjør meg utrolig stolt over at vi hos Frode Laursen har klart å gjøre nettopp dette ved å ta en alternativ tilnærming til oppgaven, og la våre dyktige medarbeidere komme med løsninger som virkelig har gjort en forskjell, sier en stolt Frode Laursen-sjef.

Han viser til at nedgangen i selskapets CO2-utslipp dekker reduksjoner fra både transportvirksomhet og logistikksentre, noe som er oppnådd til tross for økende priser på biogass og et svært urolig forretningsmiljø.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: