Hete nyheter fra Dachser

av

Logistikkleverandøren Dachser Norway lanserer hete nyheter om dagen. Selskapet har nemlig fått oppdraget med å levere bålutstyr og ved-emballasje for Espegard, en ledende nordisk leverandør på området.

Armend Krasniqi, Dachsers General Manager ser frem til et vellykket samarbeid, og han legger ikke skjul på at dette oppdraget gir en fin anledning til å ekspandere til nye markeder i Europa.

Armend Krasniqi

Ekspanderer til kontinentet

Espegard er en ledende leverandør innen bål-utstyr og ved-emballasje i Norden, og har nå planer om å ekspandere sørover på kontinentet, og videre til nye markeder i Europa.

– Her kunne logistikkselskapet Dachser tilby et stabilt nettverk med høy leveringsfrekvens og effektiv kapasitet, sier Eirik Medhus Fornes, lager- og logistikkansvarlig hos Espegard.

Et mangfoldig uteliv

Ikoniske bålpanner gir rom for kvalitetstid utendørs.

Espegard ble etablert i Hallingdal i midten av 1980-årene. I løpet av de siste 40 årene har selskapet fått godt fotfeste med et tradisjonsrikt varemerke på det norske markedet.

Espegard er spesielt kjent for sine ikoniske bålpanner, noe de selv fremhever gir rom for kvalitetstid utendørs, med en driv om å tilrettelegge for et aktivt og mangfoldig liv i naturen.

– For oss var det viktig å finne noen som kunne hjelpe oss med å oppfylle våre krav til levering, men som også har fokus på kunden med god kommunikasjon og oppfølging. Dette fant vi i Dachser, og samarbeidet mellom oss har fungert veldig bra, sier Medhus Fornes.

Han blir supplert av Dani Solli, Sales Executive i Dachser Norway:

– Espegard er et kvalitetsmerke og en samarbeidspartner vi er stolt av. Vi lytter nøye til kundene for å finne de riktige logistikkløsningene. Nå er vi glad for å kunne tilby dem full håndtering av all eksport, inkludert alle tollprosedyrer, sier Dani Solli.

Europeisk nettverk med enhetlig standard

– Planen videre er å ekspandere til Europa og her vet vi at Dachser har et egnet stykkgodsnettverk basert på både faste tidsoptimerte ruter og behovstilpassede avganger. Dermed er vi sikre på å fortsette vår utvikling og samtidig beholde den gode kvaliteten og smidige prosesser, sier Espegards lager- og logistikkansvarlige, Eirik Medhus Fornes.

Han fremhever også at dette gir en enhetlig standard med økt sikkerhet for styring og koordinering av all vareflyt over hele Europa og gjennom hele leveransekjeden.

– For oss er det i tillegg et stort pluss at Dachser deler våre verdier med fokus på kvalitet og å finne bærekraftige løsninger. Samtidig er det plass for ærlige tilbakemeldinger og sparring, noe som gjør at samarbeidet kan fungere enda bedre, avslutter Eirik Medhus Fornes.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: