Maritech og Firmadok med nytt partnerskap 

av

Firmadok AS komplementerer og styrker posisjonen som en ledende leverandør til transportbransjen.  Det er inngått strategisk samarbeid med Maritech som vil være ny forhandler for selskapet fra 1. juni. – Jeg er glad og stolt over partnerskapet vårt, som vil gi oss en enda sterkere posisjon i markedet og grunnlag for enda mer fornøyde kunder, sier Erik Outzen (bildet), EVP Business Solutions, Maritech. 

Firmadok leverer digitale verktøy for dokumentasjon og internkommunikasjon for transportbransjen, og som gir full administrativ kontroll, samt sikrer overholdelse av myndighetskrav.

Systemet har sanntidsrapportering for kjøretøy og personell, og gjør det enkelt å dokumentere og lukke avvik knyttet til blant annet kjøre- og hviletid, kan vi lese i pressemeldingen fredag. 

Systemet vil bli integrert med den nye skyløsningen Maritech TMS. Kundene vil med dette kunne få kjøretøydata tilgjengelig rett inn i Maritech TMS i sanntid. 

De viktigste fordelene er:

  • Full kontroll over kjøretøy- og sjåførers kjøre- og hviletid 
  • Dokumentasjon av kjøredata 
  • Overvåking og kontroll av brudd 
  • Effektiv håndtering av avvik 
  • Tidrapportering og timesregistrering (timefangst og lønnsgrunnlag) 
  • Nøyaktig kontroll av lønnsgrunnlag og rapportering 
  • Oversikt og kontroll over utstyr og materiell 
  • Oppfølging og vedlikehold 

– Med kombinasjonen Firmadok, Maritech TMS og Maritech Analytics, vil kundene våre få en helt annen brukeropplevelse – og arbeidshverdag, sier Ove Gjelstenli (bildet), Business Development Manager, Maritech.

Og han forteller videre:

– Du kan holde deg oppdatert hvor som helst, når som helst, og være trygg på at det som skal registreres og rapporteres er i orden. Du vet du får varslinger og at alt logges automatisk. Du vil blant annet kunne få varslinger om brudd på kjøre- og hviletid, kjøretøy som skal på verksted og må omprioriteres, samt sanntidsrapportering av CO2-utslipp. Da snakker vi en helt ny presisjon. Med Analytics-verktøyene våre, kan du i tillegg få alt visualisert automatisk, i dashboard og grafer du velger selv. Jeg er overbevist om at Maritech og Firmadok vil komplettere hverandre svært godt, og gi en solid merverdi til kundene våre.

Stian Skjelbred (bildet), Product Manager og gründer i Firmadok, forteller også at han ser fram til et partnerskap med Maritech, og som han betegner som en av de mest anerkjente leverandørene i markedet.

– Konseptet Firmadok, Maritech TMS og Maritech Analytics blir unikt, med felles grunndata, ledelses- og operasjonelle rapporter og bedre grunnlag for transportplanlegging, sier Skjelbred.

– Jeg er glad og stolt over partnerskapet vårt, som vil gi oss en enda sterkere posisjon i markedet og grunnlag for enda mer fornøyde kunder, sier Erik Outzen, EVP Business Solutions, Maritech. 

Og han fortsetter:

– Firmadok er en fremoverlent bransjespesialist som vi har blitt godt kjent med gjennom felles kunder, og sammen kan vi nå gi kundene våre langt bedre oversikt og kontroll, enklere rapportering fra både sjåfører og ledelse, samt betydelig besparelse av tid og kostnader. Som en av kundene formulerer det: Vi blir stoppet sjeldnere ved kontrollpostene. Alle vet at vi har full kontroll og oversikt over driften vår – og i tillegg besparer vi betydelige timer på unødvendige oppgaver, sier Erik Outzen.

Om Maritech:

Maritech er en ledende leverandør av programvare for logistikk og sjømat, og har mange av de største transportselskapene i Norge på kundelisten. Selskapet utvikler og leverer komplette skyløsninger for kontroll, sporing og digitalisering av alle prosesser i verdikjeden, inkludert transportstyring, fortolling, lagerstyring, godshåndtering og tredjepartslogistikk. Siden oppkjøpet av Timpex i 2019, har Maritech også vært leverandør av Timpex TMS, Timpex Confirm og Timpex Connect. Selskapets hovedsatsing innen logistikk, det skybaserte transportstyringssystemet Maritech TMS, ble lansert høsten 2022 og har allerede fått svært stor oppmerksomhet i markedet. I 2020 kjøpte Maritech EDI Systems og ble med dette også spesialister på tredjepartslogistikk. Maritech eies av Broodstock Capital og har 125 ansatte på Island, i Sverige, Nord-Amerika og i Norge.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: