Toten til Spania og Portugal

av

Toten Transport Oslo AS har inngått samarbeid sin nye iberiske partner Moldtrans Group om direkte ukentlige avganger til Spania og Portugal.

Selskapets egen tollavdeling tar seg også av tollbehandling og prosedyrer, og er ansvarlig for alle tollformaliteter. Det bidrar til en forenklet import- og eksportprosessen.

– Vår prioritet er å minimere transporttidene, slik at sendingene dine kommer så raskt som mulig. Vi tilbyr personlig rådgivning med et høyt utdannet team for å gi deg eksepsjonell service, kan vi lese på selskapets nettsider.

Moldtrans-gruppen har drevet som transportselskap i flere år, men har utviklet virksomheten til å gjelde hele forsyningskjeden.

Selskapet har gjennom årene tilpasset seg bransjens økende og endrede kunde-behov for rådgivning innen transport- og logistikkløsninger.

Iberisk partner

Moldtrans Group har kontorer og terminaler åtte forskjellige steder i Spania inkludert Kanariøyene. I tillegg har de kontorer og terminaler tre steder i Portugal.

Moldtrans har egne avdelinger for sjø-, vei- og lufttransport i tillegg til nasjonal distribusjon. 3PL-lagring og fortolling.

Selskapet med over 40 års bransjeerfaring har rundt 350 ansatte, omsetter for 104.560.000 euro og håndterer over 900.000 sendinger årlig.

Toten Oslo ser frem til et økende volum og et godt samarbeide med sin nye iberiske partner.

Har du sendinger til/fra Spania eller Portugal, er det bare å ta kontakt: salg.oslo@toten-transport.no.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: