– Her er det rom for fylling av energi

av

Anette Aanesland (bildet), adm. direktør i Nye Veier åpnet tirsdag ny døgnhvileplass og servicestasjon på Lonelier vest for Kristiansand.

– Vi i Nye Veier AS er ansvarlig for regulering og planlegging, og det er St1 Norge som har bygget anlegget. De skal også drive dette, fremhevet Aanesland i sin åpningstale.

Nye Veier-sjefen understreket også at en nå har fått en trafikksikker vei som er tilrettelagt for pauser, påfyll av mat og drikke, lademuligheter, hvile og restitusjon.

– For de med veien som arbeidsplass

– Dette er viktige sikkerhetstiltak for alle trafikant-grupper. For de som også har veien som sin arbeidsplass, er en døgnhvileplass med serviceanlegg et viktig tiltak for å forbedre deres arbeidsmiljø, sa Aanesland.

Lonelier er blitt et imponerende kryssområde. Nå blir området komplett med tidsriktig døgnhvileplass, serviceanlegg og energistasjon med god kapasitet og gode muligheter for lading.

– Nå håper vi at de som har sin jobb langs veien og alle andre, vil fylle på med energi i dette området, sa Anette Aanesland.

På denne døgnhvileplassen finner du et godt tilbud med: Mat, drivstoff, dusj, toalett, strøm til kjøleaggregatene, luftegård for kjæledyrene og treningsapparater.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: