Ble løst fra stillingen som frakt- og spedisjonssjef

av

– Det er på tide med en forandring, sier Allan Rishøj som nylig ble løst fra stillingen som Freight & Forwarding Manager i Color Line Cargo, etter 24 år i selskapet.

Når Logistikknyhetene.no spør om hvorfor han har forlatt selskapet så svarer han følgende:

– Jeg har allerede sluttet i Color Line Cargo og kjenner ikke helt til deres planer for fremtiden, sier Rishøj, og henviser til konsernsjef Cargo, Trond Tønjum, for kommentarer rundt hva som er videre planer for rederiet.

– Noen ganger kommer endring når vi minst venter det, sier Rishøj i forbindelse med at han har blitt løst fra sin stilling som Freight & Forwarding Manager i Color Line Cargo etter 24 år i selskapet.

Og han legger til:

– Selv om det kom som en overraskelse, ser jeg det som en mulighet for endring og nye utfordringer.

Rishøj retter imidlertid en stor takk til sine nå tidligere kolleger, ansatte, samarbeidspartnere, kunder og alle andre han har hatt gleden av å jobbe med.

Pr. i dag vet han ennå ikke hva fremtiden bringer.

– Jeg er jeg åpen for nye utfordringer og muligheter. For meg er det ikke tittel og bransje som er viktigst, men jobbinnholdet og selskapets kultur og verdier, sier den tidligere Freight & Forwarding Manager i Color Line Cargo.

Det er over fire år siden Color Line stengte og avviklet fragtkontorerne i Larvik og Kristiansand, for i stedet å flytte aktivitetene til Hirtshals.

Ambisjonen ved å samle aktivitetene i Hirtshals var å etablere en smidigere og mer effektiv drift.

Sammen med Line Nordberg Hansen fikk Allan Rishøj, fragt- og spedisjonssjef i Color Line Cargo fire måneder på seg til å forberede omstruktureringen. Ved årsskiftet 2018/19 var den store organisatoriske forandringen en realitet.

Kom som 25-åring

Foto: Per Dagfinn Wolden

Rishøj kom til Color Line i 1999, og allerede som 25-åring ble han spedisjonsleder i rederiet og fikk etter hvert overordnet ansvar for avdelingene i Oslo, Kiel, Hirtshals og Svinesund.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: