Binder Europa og Japan sammen

av

Båndene mellom Europa og Japan styrkes. Dachser har inngått avtale med det japanske logistikkselskapet Nishi-Nippon Railroad Co. Dachser Japan K.K åpner sitt første kontor i Tokyo i slutten av 2023.

Ifølge pressemeldingen tirsdag vil Dachsers globale nettverk sammen med det japanske kontoret tilby luft- og sjøtransport, og vil bli koblet til Dachsers omfattende landtransportnettverk i Europa.

Yves Larquemin, Managing Director Dachser Sør-Korea, går også inn i rollen som leder av Dachser Japan.

– Vi er glade for å ta neste skritt videre i det japanske markedet, sier Edoardo Podestà, COO Dachser Air & Sea Logistics.

Og han fortsetter:

– Kunder i Japan og resten av verden som søker pålitelige og robuste dør-til-dør-tjenester, vil dra nytte av Dachsers logistikkekspertise, globale nettverk og digitale informasjonssystemer.

Sektorspesifikk ekspertise

– Japan er verdens tredje største økonomi og en sentral aktør i bil- og elektronikkindustrien. Det finnes også et enormt forretningspotensial for farmasøytiske og medisinske produkter. Kombinasjonen av sektorspesifikk ekspertise og globalt sammenkoblede tjenester betyr at vi kan tilby kundene våre logistikk som tilfører verdi.

Det sier Yves Larquemin (bildet), fremtidig Managing Director Dachser Japan og Dachser Sør-Korea.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: