Best igjen – og det mangler ikke på ambisjoner

av

Konferanse-ansvarlig Jo Eirik Frøise i Norsk Industri legger ikke skjul på at ambisjonene er høye når Transport & Logistikk arrangeres 28. og 29. september. Det bekrefter også NOVA Spektrums Trond Andersen.

– Vi som arrangør lover høstens beste eventyr på Nova Spektrum på Lillestrøm, og at dette skal bli den mest kompakte og beste konferansen og messen vi har gjennomført, sier Frøise.

Konferansen er i år 65 år gammel, og er en av de eldste konferansene som fremdeles årlig gjennomfører sine konferanser. Noe av suksessen er at utstillere og konferansedeltagere kommer tett inn på hverandre ved at konferanselokalene, lunsjen og messen er vevet inn i hverandre.

Den viktigste møteplassen

Konferansen har definitivt markert seg som den viktigste møteplassen for transport- og logistikknæringen: https://transport-logistikk.no/konferanse/. Flere av landets mest innflytelsesrike næringslivsledere og politikere stiller nok en gang på Transport & Logistikk.

Les også her om konferansen: https://logistikknyhetene.no/2023/05/12/gigant-konferansen-med-den-komplette-vare-og-logistikk-kjeden/

Både statsråden, statssekretærer og transportkomiteen har allerede varselet sin ankomst, noe som viser at konferansen er en viktig arena for kunnskaps-utvikling og faglig oppdatering.

– Med rulleringen av Nasjonal transportplan som bakteppe, er vi overbevist om at dette blir en arena for mange gode faglige innspill, sier en som vanlig optimistisk konferanse-general Frøise.

Og så fremhever han:

– Kontakter dannes ofte i uformelle sammenkomster, og konferanser som dette er stedet hvor du har mulighet til å pleie gamle og treffe nye. For å skape en mer løssluppen atmosfære på en konferanse med høyaktuelle faglige temaer.

Festmiddag med underholdning

Som tradisjonen blir det selvfølgelig også festmiddag, torsdag 28. september, med underholdning av høy kvalitet.

– Et godt faglig og politisk program i kombinasjon med god mat, godt drikke og spennende underholdning vil kjennetegne konferansen, avslutter Jo Eirik Frøise.

Har du spørsmål vedrørende konferansen? Ta kontakt:

+47 92 60 85 37, jo.froise@norskindustri.no

Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (bildet) er nr. 34 i rekken av statsråder som besøker konferansen i løpet av de 65 år siden konferansen så dagens lys i 1958.

Logistikkrekruttene

Studentene fra Logistikkstudiet i Molde har blitt et tradisjonelt innslag på konferansen. (bildet under)

Et fyrverkeri av en fargeklatt

Nå er Frøise & Co kjempeglade for at Selda Ekiz har takket ja til å være ordstyrer på konferansens første dag.

Nytt av året er at hele dag en av konferansen går i plenum med over 600 deltagere i salen.

Selda Ekiz er en av NRKs mest spennende og lovende programledere. Hun er fyrverkeriet du har sett i Alle mot 1, Newton, Barn ingen adgang og Klassequizen – program som handler om å formidle kunnskap til barn og voksne på en underholdende måte.

Ordstyrer Selda Ekiz

Ikke mange programledere kan skilte med mastergrad i fysikk. Det kan Selda. Hun har også gitt ut flere quizbøker og leksehjelpsbøker. Selda mottok Mensaprisen i 2019 og hun spilte en av hovedrollene i den populære TV-serien «Norsk-ish» i 2020.

Transport & Logistikk-teamet er kjempefornøyd med at de har fått med seg dette sylskarpe, artige, profesjonelle og dyktige mennesket.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d