Havnegigant besøkte Oslo Havn

av

– Bærekraftig transport var hovedtema på «mini-seminaret» som Norske Havner og Oslo Havn arrangerte nylig, sier fagdirektør Arnt-Einar Litsheim i Norske Havner, og som stolt forteller at de for anledningen hadde besøk av North Sea Port.

På bildet ser vi forretningskledte mennesker står oppstilt mens de ser inn i kamera. North Sea Port er Europas tredje største havn målt i verdiskapning. Her er representanter for Norske Havner, North Sea Port, Oslo Havn, DNV og Grønt landtransportprogram under besøket til Oslo, uke 19.

Havnedirektør (CEO) Daan Schalck og kommersiell direktør Astrid Vliebergh fra North Sea Port hadde tatt turen til Oslo Havn for å treffe viktige industrielle aktører i Norge.

Havnen de leder er en sammenslåing av tidligere Gent Havn i Belgia og Zeeland Port i Nederland. North Sea Port er den tredje største havna i Europa målt i verdiskapning.

Norge og Belgia har nylig inngått en samarbeidsavtale for å fremme det grønne skiftet.

Møtte norske tungvektere

– Vi hadde lagt til rette for et spennende program med bidrag fra DNV, Hurtigruten, Kristiansand Havn, Grønt landtransportprogram og Oslo Havn, sier Litsheim.

Besøket ga mersmak og North Sea Port kommer blant annet til Havnekonferansen i Kristiansand 31. august i år. North Sea Port er et viktig energiknutepunkt i nærheten av Antwerpen og Rotterdam.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: