GF Logistikks nye storstue

av

(Ill. Astrup og Hellern)

Allerede neste år kommer nok et logistikk-bygg på Oslo Lufthavn Gardermoen. Denne gangen er det GF Logistikk som bygger ny hovedsentral for distribusjon til hele Norge.

Ifølge pressemeldingen plasseres logistikk-bygget mellom The World Seafood Center og Kunst- og verdi-lageret, og hvor begge er under bygging på Gardermoen.

Ideell for flyfrakt

Det nye logistikkbygget på 6.000 kvadratmeter får Breeam miljøklassifisering og tilkobling til fjernvarme.

Bygget utformes med fleksible og ideelle løsninger for håndtering av flyfrakt, tekniske leveranser og terminal-drift. Det nye bygget vil fungere som GF Logistikks hovedsentral for distribusjon over hele Norge, kan vi lese i pressemeldingen.

GF Logistikks gründer Ståle Bjørdal satser videre med ny hovedsentral for distribusjon i hele Norge. (Foto: Thon Eiendom).

– Valget av Oslo Airport City ble etter hvert åpenbar. Beliggenheten i hjerte av den nye logistikkparken er svært attraktiv, og utbygger viste tidlig i prosessen vilje til å tilrettelegge med løsninger tilpasset vår virksomhet, sier daglig leder Ståle Bjørdal i GF Logistikk: https://gfas.no/.

– Vi er særdeles godt fornøyd med avtalen. GF Logistikk er en attraktiv leietaker som ønsker et nytt arealeffektivt bygg. Samtidig blir det planlagt med fleksibilitet for å kunne tilpasses fremtidige behov og etterspørsel fra markedet, sier administrerende direktør Thor Thoeneie i Oslo Airport City: https://osloairportcity.no/.

Størst på Østlandet

Planleggings- og byggefasen starter til høsten og bygget skal stå ferdig mot slutten av 2024.

– Vi planlegger å gjennomføre prosjektet i en totalentreprise med Vedal Entreprenør og Astrup og Hellern som arkitekter, etter samme modell som de to logistikkbyggene vi har under bygging med til sammen 70.000 kvadratmeter på nabotomtene. I løpet av høsten vil det si at vi har 76.000 kvadratmeter logistikk under bygging, og er trolig med det den største private utbyggeren på Gardermoen og Østlandsområdet, påpeker Thoeneie.

Thor Thoeneie

Han jobber dessuten med flere nyetableringer, med samtaler og forhandling om løsninger og avtaler med fremtidige leietakere, brukere og kjøpere.

– Det gjelder både innen logistikk, mobilitet og hotell, sier Thor Thoeneie.

GF Logistikk har inngått en leieavtale på 10 år med Oslo Airport City.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: