Den nye lagersjefen i Hydroscand AS

av

Hydroscand har skaffet seg en erfaren spiller på laget i Stian Ødegård. Han har lang erfaring, mye kompetanse og flere år som leder innen transport og logistikk.

Ødegård forlater PostNord Norge etter 18 år i selskapet, de siste to årene som Driftsleder Service. Før det hadde han ledende roller som serviceleder, logistikkledelse, teamleder og logistikkoperatør.

Nå skal han lede lagervirksomheten til Hydroscand i Norge, for øvrig den nest største aktøren i konsernet.

For noen år siden inngitt Hydroscand ti års leieavtale med Bulk Park Lindeberg, og med opsjon på like mange år.

Dermed flyttet selskapet, høsten 2020, fra hovedkontoret på Grorud i Oslo til Lindeberg og inn i et 8700 kvadratmeter stort lagerbygg, langs E6 mellom Oslo og Gardermoen.

Lokalisering avgjørende

For Hydroscand, en ledende europeisk leverandør og markedsleder innen slanger og ledningskomponenter, var sentral og praktisk lokalisering for både kunder og ansatte en svært avgjørende faktor.

Det 40 år gamle svenskeide selskapet har 38 avdelinger i Norge, fra Kirkenes i nord til Farsund i sør. I tillegg har selskapet enda flere autoriserte forhandlere spredd over hele Norge.

Stian Ødegård har som ny lagersjef ansvar for et lager tilpasset selskapets virksomhet, og et automatisert lagersystem med effektiv distribusjon.

Med globalt fotfeste

Den nye lagersjefen vet selvsagt at høy servicegrad sammen med leveringsdyktighet er svært viktig for bransjen.

På slutten av 60-tallet gikk Hydroscand fra en spennende idé til oppstarten av en liten bedrift.

Den lille bedriften har over noen tiår vokst og har i dag fått et globalt fotfeste, representert i mer enn 20 land, og omsetter for over 260 mill. euro. Selskapet har 1650 ansatte globalt.

Men forretningsideen er fortsatt den samme som når Hydroscand startet: Distribusjon av slanger og ledingskomponenter i en desentralisert, kundenær organisasjon. Kvalitet, kunnskap, tilgjengelighet og service står fortsatt sentralt i Hydroscand.

Om Hydroscand Norge

  • Hydroscand  Norge ble grunnlagt den 19. mai i 1978 med hovedkontor i Oslo sentrum.
  • Her ekspanderte selskapet hurtig og måtte snart flytte til bedre og større lokaler.
  • I 2020 flyttet Hydroscand for femte gang, til nåværende hovedkontor på 8000 kvadratmeter i Jeksleveien på Frogner.
  • Allerede i 1981 startet selskapet med den første avdelingen på Jæren. Straks etter startet Hydroscand også i Tromsø. Etter hvert har dette utviklet seg til å bli 39 avdelinger i Norge.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: