Tar grep om logistikkløsningene i Byggmakker

av

Hun har fått ansvaret for den strategiske og fremtidige utviklingen av logistikk-løsninger i Byggmakker Handel (BMH).

– De skal tilføre kundeverdi slik at Byggmakker: https://www.byggmakker.no/proff vil være den foretrukne samarbeidspartneren for proffkundene både nå og i fremtiden, forteller BMHs nye Supply Chain Manager, Merethe Øye Johnsen, og som gikk inn i rollen 1. mai.

Frem til nå har hun ledet de av selskapets regionale logistikk-sentre som var i Byggmakker Handel i Norge, og som hun sier:

– med fokus på kunde og kvalitet i alt vi gjør, og bevissthet i hvordan BMH drifter sin egen logistikk med fokus på resultatsikring.

– Forutsigbar logistikk, høyt engasjement rundt effektiv drift og bærekraft er gode nøkkelord, understreker Øye Johnsen.

Med solid ballast i ryggsekken

Hun har solid ballast i logistikk-ryggsekken, som blant annet 15 års erfaring fra ledergrupper i ulike selskaper og bransjer.

Hovedområdene har vært innkjøp og logistikkoptimalisering fra strategiformalisering til implementering, verdiskapning, og så har levering av besparelser vært sterke fokus-områder, forteller en fremoverlent, svært motivert og resultatorientert Øye Johnsen.

Hun har forretnings-erfaring fra Europa og Asia, og hennes toppferdigheter er Supply Chain Management, Logistikkledelse, Strategisk planlegging, Styring av leveringskjede og Prosjektledelse. Hun kom fra rollen som logistikkdirektør i Natre Vinduer AS, da hun for litt over tre år siden startet i Byggmakker Handel og med ønske om å lære seg retail-bransjen etter mange år i produksjonsbedrifter.

Hun har også vært forsyningssjef i Hoff Norske Potetindustrier AS, innkjøpssjef i Eidsiva Energi Nett – Mjøskraft Nett, salgs- og markedssjef i Mjøskraft Servicepartner, senior innkjøper i Hydro Automotive Structures AS, samt lang erfaring med innkjøp og produksjonsoppfølging av sportsklær for Swix Sport AS.

Hos sistnevnte jobbet hun i over 13 år, i perioden 1989 – 2002. 

Sendt til Hong Kong som 20-åring

Hun var ikke mye over 20 år første gang hun ble sendt alene til Hong Kong.

Her skulle Øye Johnsen gjennomgå produksjonsbeskrivelsene med produsenten og sette i gang produksjon av kommende sesong med sportsklær.

– Hører nok også med i historien at jeg har «vokst opp» foran symaskinen, og av den grunn hadde forholdsvis god greie på slikt. Samtidig er jeg både ydmyk og takknemlig for tilliten jeg fikk den gangen, forteller Byggmakker Handels nye logistikkleder til Logistikknyhetene.no.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d