Endelig merkelappen på familie-medlemskapet

av

I juni går KGH over til Maersk-merket.

Tidligere i år delte konsernet intensjonen om å tilby integrert ende-til-ende ved å få KGH under Maersk-merket: https://www.maersk.com/about. Etter en grundig gjennomgang blir det nå bekreftet at overgangen har startet og vil være fullført i juni.

Dette omfatter også at handel og tolltjenester nå fortsetter under Maersks visuelle varemerke.

 Ved å bringe flere merker, inkludert KGH, under Maersk-merket får kunden tilgang til kombinerte egenskaper, tjenester og produkter. Resultatet blir større variasjon, enklere og mer forbundne logistikkløsninger enn noen gang før, heter det i en melding fra selskapet.

Det vil ikke ha noen innvirkning på kundens avtaler og/eller kontrakter med KGH.

Alle KGH-kontorer og dokumenter vil gradvis ta i bruk Maersks visuelle identitet mellom nå og juni.

KGH-representantene blir en del av Maersk, slik at dine kontaktpersoner blir de samme der det er mulig.

Et globalt KGH med Mærsk

Maersk og KGH fosser fram i et globalt felleskap.

KGH Customs Services ble 1. september 2020 medlem av Mærsk-familien.

Det gamle Strømstad/Halden-firmaet startet dermed en spennende reise mot en ny fremtid som en del av A.P. Møller-Mærsk med 80.000 ansatte, en omsetning på 40 milliarder USD og med virksomhet i 140 land.

Den danske shipping-kjempen kjøpte KGH Customs Services for 2,6 milliarder svenske kroner.

Dermed kunne Mærsk-konsernet tilby ekspertise innen tollbehandling i 22 europeiske land. Og KGH kunne møte et voksende globalt marked med sin tollkompetanse.

KGH Customs Services har hovedbase i Göteborg og 775 handels- og tollfagmedarbeidere som betjener over 25.000 kunder årlig.

KGH vil sammen med Maersk fortsette å bygge på sin omfattende erfaring og tollkompetanse for å skape effektive og sømløse handelsstrømmer og løse smertepunkter for kundene sine.

– Vi gleder oss til å dele våre verdier og lidenskap for handel og logistikk med Mærsk. Sammen skal vi bygge videre på den store suksessen til begge selskapene. Toll er en vesentlig del av handelskunders ende-til-ende-behov, og som vi sammen med Mærsk kan gi sømløshet og global rekkevidde, uttalte blant annet daglig leder Lars Börjesson i KGH.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: