Den nye sjefen i NorSea Logistics

av

May Britt Lilletvedt vil i august være på plass som nye leder (CEO) i NorSea Logistics. Hun inntar logistikk-sjefsstolen i et selskap som ønsker å spille en sentral rolle i utformingen av norsk og internasjonal industri.

Men NorSea: https://norseagroup.com/no/ er sammen med datterselskap og partnerskap godt rustet for å tilby tilpassede og integrerte løsninger i svært sofistikerte verdikjeder.

Lilletvedt skal bidra til å sikre en effektiv og samarbeidende forsyningskjede gjennom digital innovasjon, og for dermed å bli med på å forme morgendagens energilandskap.

– Dette ser jeg fram til. Foruten å bli kjent med folkene i NorSea: , så gleder jeg meg masse til å bli kjent med kunder, samarbeidspartnere og med bransjen, sier Lilletvedt.

Trår til hvis det kniper

50-åringen er oppvokst i Odda, etter at hun flytta fra Østlandet som barn. Det var der hun tok trucksertifikatet.

– Så hvis det kniper med arbeidskraft på basen, kan jeg jo prøve meg, sier Lilletvedt med et smil.

Hun kommer fra rollen som leder i Sodexo Remote Sites Norway, og som er del av det gigantiske franske selskapet med over 450.000 ansatte.

Selskapet er blant annet eksperter på forpleining, mat, kantiner og slikt, både onshore og offshore. Før Sodexo hadde hun lederstillinger i Mirmorax, Pipetech International og Roxar, alle tre selskaper i leverandørindustrien til olje og gass.

Fra midten av august blir det basedrift, etter oppsigelsestiden på seks måneder i Sodexo, men fremhever at hun skal bruke litt av tiden fremover til å bli kjent med NorSea.

– Jeg har fått et svært godt inntrykk av selskapet med en stolt historie, og som har store planer for fremtiden, sier den nye sjefen i NorSea Logistics, May Britt Lilletvedt.

Hun er blant annet utdannet optiker, og har rukket å legge 12 år bak seg med briller, synsprøver, linser – og ledelse. Ganske mye ledelse.

– For meg handler det om å gå sammen, gjøre ting sammen. Om å ha et ønske om å lære, bli bedre. Om å bidra, gjøre sitt beste. Om å kjenne folka. Derfor har jeg skrelt mye løk – og stått mye i oppvasken når jeg har vært offshore, sier den nye lederen i Logistics.

Base- og logistikktjenester

NorSea har over 55 års erfaring som leverandør av base- og logistikktjenester til en rekke industrier. «Ditt behov er vår utfordring» er mottoet til selskapet.

Daglig jobbes det med å levere komplette logistikkløsninger på en sikker, smart og miljøvennlig måte.

Majoritetseieren

Wilh. Wilhelmsen, en global gruppe innen maritim industri grunnlagt i 1861, er majoritetsaksjonær i NorSea, med 99% aksjeandel (resterende 1% eies av NorSea-ledelsen).

Wilhelmsen har verdens største maritime nettverk, med tilstedeværelse på over 2200 lokasjoner globalt.

NorSea-konsernets digitale initiativ og løsninger er en del av Wilhelmsens digitale veikart og “New Energy”-satsning. Sammen utfordrer de verden med frakt og logistikk ved å innføre nye måter å jobbe på.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: