Skal lede netthandel og logistikk

av

Logistikk-veteranen Frode Holst skal nå lede netthandel og logistikk i Akershus Reklame Team AS.

– Når et kapittel lukkes, starter et nytt. Jeg har nesten 10 år å se tilbake på i Kinver AS hvor jeg har vært med på en spennende reise hvor logistikkoptimering har stått i sentrum, sier Holst.

Han fremhever også at det har vært utrolig gøy å se hvordan logistikk har blitt snudd fra en hemsko til et konkurransefortrinn for mange av kundene han har betjent.

– Jeg har hatt utrolig mange dyktige kolleger gjennom disse årene og mange kan nevnes. Men jeg vil først og fremst takke Jonas Eriksen Røe og Nina Landaas for et utrolig fint og tett samarbeid de senere årene, skriver Holst.

Spent på fortsettelsen

Nå er han spent på fortsettelsen og ny rolle i Akershus Reklame Team.

– Her skal jeg lede et team på 10 ansatte, og hvor vi sammen skal jobbe aktivt for å utvikle våre forretningsprosesser, vår konkurransekraft og ikke minst sikre at vi fortsatt beholder og utvikler fornøyde og lojale kunder, sier logistikk-veteranen Frode Holst, og som nå forlater stillingen som rådgiver i Kinver AS, en rolle han har hatt siden desember 2018.

Kinver AS ble som kjent det nye navnet til Norwegian Logistics etter en restrukturering. Selskapet ble regründet fra å være et rådgivningsselskap først og fremst tilknyttet transportrådgivning til å utvide virksomhetens rådgivningstjenester mot logistikk- og Supply Chain-aktiviteter.

Som et resultat av dette utviklet også selskapet en egen programvareplattform for planlegging og monitorering av Supply Chain- og logistikkarbeid. Selskapet endret navn til Kinver våren 2020.

Frem til 2018 var Holst Key Account Manager i Norwegian Logistics AS, en stilling han hadde fra mai 2013.

Her forvaltet han selskapets kundeportefølje, noe som omfattet blant annet ansvar for og oppfølging av både eksisterende og nye kunder.

Holst har også jobbet 15 år i DHL Express Norge.

Her hadde han ledende roller som Customer Integration Project Manager, Nordic eCommerce Support Manager, eCommerce Field Specialist og Customer Service Executive.

Men nå gjelder det Akershus Reklame Team, en av få aktører i Norge som kan levere sampakking til Posten.

I praksis betyr dette at selskapet kjøper inn på vegne av flere kunder og pakker dette sammen for å oppnå gode rabatter.

Akershus Reklame Team fremhever økonomi-effektivisering, og som gir et bedre kostnadsbilde for alle, i motsetning til at hver kunde skulle handlet alene.

Selskapet ble etablert i 1987, og med 40 medarbeider i dag har selskapet gode og varige kunderelasjoner.

Distribusjon, lager, logistikk

Akershus Reklame Team leverer verdiøkende tjenester innen distribusjon, lager, logistikk, kundeservice og kampanje-gjennomføring.

Kundene er spredt over hele Norge, og blant disse finner du alt fra enkeltmannsforetak til børsnoterte selskaper.

Akershus Reklame Team er svært opptatt av å lage langsiktige avtaler med kundene. Dette for å bidra med ekspertise over tid.

Selskapet fremhever at kontinuitet, kreativitet og erfaringer har skapt betydelig vekst for svært mange av våre kunder.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: