PostNords nye lager-løft

av

Den markedsledende 3PL-aktøren PostNord TPL bygger nytt gigantlager på 62.500 kvadratmeter.

Det er Norrköping som er stedet for selskapets TPL-satsing, og som etter planen skal være i drift fra april neste år.

Investeringen er til stor nytte for nordiske bedriftskunder, og lageret er ment for både eksisterende og nye kunder.

Møter en økt etterspørsel

PostNord TPL har i flere år hatt behov for mer plass til sin virksomhet på grunn av økt etterspørsel. Det nye lageret på 62.500 m2 vil gi selskapet mulighet til å utvide, bli mer kostnadseffektivt og tilpasse seg kundenes behov, skriver PostNord i en melding.

Satsingen på den eksisterende kunden Stadium Outlet vil også bidra til flere arbeidsplasser. Totalt forventes arbeidsstokken å øke med rundt 50 ansatte fra dagens 400 ansatte.

– Det nye lageret er ikke bare viktig for oss, men også positivt for Norrköping som region. Det betyr vekst for vår virksomhet og skaper muligheter for lokale bedrifter og ansatte. Vi kan nå tilby nye kunder en fleksibel lagerløsning som møter fremtidens krav for automatisering, miljøsertifisering og energieffektivitet. I tillegg gir Norrköpings geografiske plassering oss fordeler for å tiltrekke oss nye kunder og utvide eksisterende samarbeid, som for eksempel med Stadium, forteller Daniel Eriksson, regionsjef i PostNord TPL.

Norrköping tilbyr effektiv logistikk for både svenske og nordiske bedriftskunder.

Byens strategiske beliggenhet med godt utbygde forbindelser via tog, fly, båt og bil, samt nærhet til godsruten mellom Gøteborg og Malmö og Storstockholm-regionen, gjør den til en ideell beliggenhet for logistikkbedrifter.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: