Davina Thoeneie takker for seg i SmartKargo

av

SmartKargo mister sin Sales Manager Norway, Davina Thoeneie, og som var med på en ny pangstart av selskapet for et knapt år siden.

I løpet av sommeren 2022 var SmartKargo: https://www.logistikkinside.no/distribusjon-flyfrakt-smartkargo/de-star-bak-en-ny-aera-innen-flyfrakt/672840 i drift som et bærekraftig selskap i Norge for å møte den sterkt voksende netthandelen. Blant annet med ny logistikk-løsning for netthandel på fly.

– I dag er det tid for å si tusen takk for meg, etter en helt magisk reise og innholdsrikt år i SmartKargo. Jeg er skikkelig stolt av alt vi har fått til sammen og jeg kommer til å følge dere tett fra sidelinjen og heie, skriver blant annet Thoenheie på sin LinkedIn-profil tirsdag.

Nye eventyr venter

Nå venter nye eventyr og spennende oppgaver i Hansa Borg Bryggerier AS for Thoeneie.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på rollen som Distriktsansvarlig for uteliv i Oslo og bidra til å styrke Hansa Borg Bryggerier AS sine merkevarer og posisjon, skriver Davina Thoeneie.

Hun forlater imidlertid et selskap som ser for seg en ny æra.

Har anerkjennelse

Fortsetter SmartKargos Country Director, Trine Nygaard, mot en ny æra innen flyfrakt?

SmartKargo er anerkjent for å ha verdens mest avanserte og fremtidsrettede teknologiske løsninger for flyfrakt, noe som har stor betydning for utviklingen innen netthandel.

Selskapet har moderne logistikk-løsninger for netthandel på fly. I løpet av fjor-sommeren var SmartKargo i drift som et bærekraftig selskap i Norge for å møte den sterkt voksende netthandelen.

Nå spørs det da hva flyfrakt-gründer og SmartKargos Country Director, Trine Nygaard, gjør videre, og om hun fortsetter reisen mot en ny æra innen flyfrakten.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: