SR Group inn i fremtiden

av

SR Group-teamet på Q-Days 2023 i Tyskland. Fra venstre: Roy Kristensen, Helge Hinna, Dag Martin Smørdal, Bjørn Røstad og Gustav Sanne-Gundersen.

SR Group: https://sr-group.no/ har signert en intensjonsavtale med Quantron AG om levering av 50 hydrogenlastebiler, med levering fra 2024.

– Dette er en stor investering og et viktig sprang for både oss, for bransjen og ikke minst for det grønne skiftet.

Det skriver SR Group på sin LinkedIn-profil 1. mai.

I forrige uke var selskapets ledergruppe i Augsburg, Tyskland på messen Q-Days 2023.

Her var det verdenspremiere på Quantron QHM FCEV AERO hydrogenelektrisk tung lastebil.

Lastebilen er designet for tung langtransport og er utstyrt med en tankkapasitet på rundt 116 kg hydrogen, og har en rekkevidde på rundt 1500 km.

Det spesielle er at hydrogentanken er fullstendig integrert i rammestrukturen. Det er i samsvar med alle lovkrav og uten at det inngås kompromisser med hensyn til dimensjoner og brukervennlighet.

Navnet SR Group

SR er initialene til gründerne av selskapet.

Bjørn Røstad har siden oppstart i 1983 vært aktiv i selskapet og innehar i dag rollen som CEO, noe som bidrar til et sterkt eierskap innad i bedriften.

– Våre verdier av å være hjelpsom, ærlig og stolt er forankret i alle medarbeidere og i alle oppdrag vi utfører. Dette muliggjør leveranser med høy kvalitet og presisjon, og et minimum av avvik. Vi liker å tro at et sterkt eierskap til bedriften sørger for det, kan vi blant annet lese på SR Grops hjemmeside.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: