Bærekraft-suksess i Empack Nor

av

– Vi hadde et tydelig mål om å levere mer transport fossilfritt. Det har vi klart med NBT på laget, forteller daglig leder for Empack Nor, Thomas Dahl.

Han og selskapet opplever nå suksess med fokus på bærekraft.

Men Dahl legger ikke skjul på at det stilles stadig høyere krav til bærekraftige løsninger.

– Forbrukere, så vel som det offentlige, har i dag høye forventninger til at bedrifter skal drive grønt, sier Empack Nor-sjefen.

For å gå kravene i møte, og bidra til å føre utviklingen videre, valgte Empack Nor: https://www.empack.no/ å inngå samarbeid med NBT som logistikkpartner.

Dahl leder en bedrift som leverer pakkemaskiner, forbruksmateriell og pallemballasje til alle typer industri i Norge.

Som en ledende aktør innen godssikring og emballasje i det norske markedet, sikter de seg inn mot alle bedrifter som pakker og transporterer varer.

Tar gigantskritt

Norge er faktisk i verdenstoppen når det gjelder avfall fra emballasje. Det vil Empack Nor bidra til å endre.

– Det er spennende å se hvor tynn vi kan lage plasten. Vi har vært en av de aktørene som har tatt gigantskritt med tanke på å redusere tykkelse på emballasje, til gevinst for kunder og miljøet, forteller Dahl.

Med ambisjoner om å vokse ytterligere, har Empack Nor jobbet for å få både næringsmiddel- og dagligvareindustri til å få øynene opp for mulighetene i mer miljøvennlige løsninger.

– Vi så etter en logistikkleverandør som tør å utfordre bransjen; noen som kan søke nye metoder og utarbeide gode systemer for å effektivisere drift og kostnader. Det er ekstremt viktig at våre partnere har bærekraft og miljøbedring i hodet hele veien. Vi likte at NBT kun har egne ansatte, egeneide biler, og en veldig god satsing på miljøvennlige transportalternativer, forteller Empack Nors daglige leder, Thomas Dahl.

NBT er både sparringspartner og medspiller: https://nbt.no/aktuelt/suksesshistorier/suksess-med-barekraft-for-empack-nor/

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d