Logistikken får nytt drømmelag

av

For et halvannet år siden ble Dream Logistics en del av Bring og Shelfless-satsingen. Nå blir det til et drømmelag.

I alle fall ifølge gründer og administrerende direktør i DreamLogistics AB/ Shelfless Sweden AB, Jonas Ahlgren: https://dreamlogistics.se/.

Nå endrer DreamLogistics navn til Shelfless.

Dette gjøres etter at Bring: https://www.postennorge.no/, ble majoritetseier i slutten av 2021 og lanserte sin satsing på tredjepartslogistikk, og som fikk navnet Shelfless.

Gründerne startet i kjelleren

DreamLogistics, som ble startet i 2008 av e-handlerne Jonas Ahlgren, Lars Brånedal og Tommy Palmén, har vært en kjent aktør innen logistikk for e-handlere.

Fra en kjeller til flere lokasjoner i Sverige kan de tre gründerne i dag slå i bordet med en omsetning på nærmere en halv milliard svenske kroner.

Og nå finner de tiden inne for neste steg, i form av en navneendring.

På slutten av 2021 ble DreamLogistics en del av Bring og og det norske selskapets satsing på tredjepartslogistikk. Satsingen, som går under navnet Shelfless, er Brings største satsing på effektive, fleksible og grønne logistikktjenester for nettbutikker.

For å tydeliggjøre at de nå er et felles selskap, vil DreamLogistics, i tillegg til å være ansvarlig for den svenske driften, også endre navn til Shelfless. Det juridiske navnet vil være Shelfless Sweden AB.

– Det føles helt perfekt

– Nylig ble jeg spurt av min mor hvordan det føles å endre navnet til babyen. Jeg tror hun ble litt sjokkert da jeg sa at det føles helt perfekt. Det føles strålende at vi nå har en tydelig identitet der vi er en del av Bring med alle dens fordeler, men samtidig seiler under eget flagg i form av navnet Shelfless, sier Jonas Ahlgren, administrerende direktør og grunnlegger av DreamLogistics AB, og nå administrerende direktør i Shelfless Sweden AB.

Fra 1. mai starter rebrandingen gradvis med ny visuell identitet, ny nettside, nytt firmanavn, nye e-postadresser, nytt arbeidstøy og nytt utseende i systemer – og mye, mye mer.

99 prosent e-handelskunder

Stefan Einarsson, CEO Bring Warehousing | Shelfless Norge.

– Det er bare fantastisk moro å gjøre denne satsingen sammen med Dream, sier Stefan Einarsson, CEO Bring Warehousing | Shelfless Norge til Logistikknyhetene.no.

Han fremhever at hele 99 % av kundemassen er e-handelskunder. – Så virksomheten kan alt om dette segmentet, forteller Einarsson.

Og han fortsetter:

– Dette er også et veldig bra komplement til oss, som i større grad har B2B-historikk som styrke. Men nå heter vi i Norge også Shelfless, i likhet med Shelfless Sverige og Shelfless Danmark, sier Stefan Einarsson.

DreamLogistics AB

  • DreamLogistics er et logtech-selskap som har spesialisert seg på automatiserte lagerløsninger som kobler sammen IT og logistikk.
  • DreamLogistics AB har nærmere 400 ansatte fordelt på anlegg i Habo, Ängelholm, Borås og Stockholm. Selskapet ble grunnlagt av tre e-handlere i 2010 og høsten 2021 investerte Bring i en majoritetsandel av Dream, som nå er en del av Bring-gruppen.
  • Dream er ansvarlig for hele Shelfless i Sverige og i begynnelsen av 2023 vil merkevaren DreamLogistics fases ut og bli Shelfless.

Shelfless

  • Shelfless er Brings oppfyllelsesløsning for nettbutikker. Ved å være transportuavhengig kan Shelfless ta seg av hele eller deler av din logistikk-kjede, fra mottak av varer, plukking, pakking, levering og retur – og nettbutikken kan alltid ha full kontroll via kundeportalen.
  • Shelfless gir nettbutikker mulighet til å bruke strategisk plasserte varehus rundt om i Norden, noe som gir et konkurransefortrinn da lageret er nærmere sluttkundene. I tillegg gjør dette det mye enklere å komme inn på markeder utenfor Sveriges grenser.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: