Ny Ntex-sjef

av

Kåre Thuesen er ansatt som ny adm. direktør i Ntex Norge.

Selskapet har dermed fått en erfaren leder med bred erfaring innen logistikk- og forsyningskjedeindustrien. Det være seg områder som spedisjon, internasjonal virksomhet, forretningsutvikling, forsyningskjedeledelse og flerkulturelt lederskap.

Ntex: https://ntex.no/, ble grunnlagt av Thomas Ström for å tilby et skandinavisk alternativ på markedet.

Gjennom oppkjøp og organisk vekst er Ntex nå et av Skandinavias største privateide spedisjonsfirmaer med over 3,8 milliarder kroner i omsetning.

Selskapet eier rundt 1200 trailere for godstransport samt omlastings- og logistikk-terminaler og egne trekkvogner. Med over 1000 medarbeidere og ca. 750.000 oppdrag årlig har Ntex nødvendige ressurser til å ta hånd om oppdrag i alle skalaer og størrelser.

Thuesen har hatt en rekke ledende roller siden han ble ansatt som Operations Manager i TNT Express, Norway, i 1987, en stilling han hadde frem til 1993.

Siden ble det som Branch Manager i B.H. Ramberg A/S: https://www.ramberg.no/ i tre år.

Internasjonal virksomhet

I 1996 ble han ansatt som Manager Transport & Logistics i Arabian Bulk Trade, Jeddah, Saudi Arabia, en stilling han hadde i to år.

Siden ble det flere ledende roller i GAC Logistics, Dubai, Manila og Jakarta, frem til 2008.

Da gikk Thuesen inn i rollen som Supply Chain Director i Elkem. Her ble han til han tiltrådte som Managing Director i Greencarrier Shipping & Logistics AS i 2011: https://www.logistikkinside.no/distribusjon-godstransport-transport-logistikk-2022/kunsten-a-lese-verden/695498.

Her ble han frem til 2018. Da tiltrådte han stillingen som General Manager i Transportsentralen Asker og Bærum AS.

Denne rollen ble nylig overtatt av Toril Tho.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d