Fra Schenker til Widerøe

av

Monja Solberg har også sagt takk for seg i Schenker. Hun har tatt veien til Widerøe Ground Handling AS som Cargo Operation Manager.

– Etter to fine år i Schenker, gleder jeg meg til nye utfordringer i rollen som Cargo Operations Manager hos Widerøe Ground Handling (WGH), forteller hun til Per Dagfinn´s bransjeblogg: https://logistikknyhetene.no/.

I Widerøe-organisasjonen blir hovedoppgaven å bistå kommersiell direktør Kjell Ivar Maudal med å håndtere utfordringene i Ground Handling-selskapet.

Sammen med den øvrige organisasjon blir Solbergs rolle som ny Cargo Operation Manager å bearbeide og utvikle WGHs air cargo- og warehouse-operasjoner.

– I tillegg blir det ansvar for noen av de viktigste cargo-kundene våre. Uten tvil blir dette en spennende reise som jeg ser veldig fram til, forteller Monja Solberg.

GSA-ballast

Solberg har med seg fire års erfaring fra Nordic GSA, med hovedsakelig ansvar for Qatar cargo.

Hun har også seks års erfaring fra Mowi med flyfrakt av norsk laks blant annet til Asia, USA og Midtøsten. De to siste årene har hun jobbet som Sales Executive Air/fly-spesialist i Schenker.

– En fremoverlent person

Kjell Ivar Maudal (Foto: Per Dagfinn Wolden)

Kommersiell direktør Kjell Ivar Maudal forteller følgende til Per Dagfinn´s bransjelogg om ansettelsen av Monja Solberg:

– Widerøe Ground Handling AS driver Cargohåndtering med Warehouse og inn- og utlevering på 39 av 42 flyplasser i Norge. Med ansettelse av Monja har vi styrket laget med en fremoverlent og kommersiell person. Vi gleder oss til arbeidet med å styrke WGH sin Cargosatsing i Norge med Monja i førersetet, sier Maudal.

Monja Solberg, Cargo Operation Manager, Widerøe Ground Handling AS, monja.solberg@wideroe.no, (+47) 913 45 085. www.wgh.no

Har fått en svært sentral rolle innen flyfrakten: https://www.mtlogistikk.no/flyfrakt-jernbanegods-kjell-ivar-maudal/gar-til-luftfartens-komplekse-logistikk/165108

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: