Den nye logistikkdirektøren i Kongsberg Defence & Aerospace

av

Frode Hansen forlater også Schenker. Nå blir han logistikkdirektør i (Logistics Manager) i Kongsberg Defence & Aerospace.

Dermed mister Schenker nok en dyktig medarbeider med stor iver for logistikk- og forsyningskjedeindustri.

Kongsberg-bedriften har nå fått styrket logistikkavdelingen med en logistiker, god på forhandling, forsyningskjedeoptimalisering, import, frakt og salg.

Kongsberg Defence and Aerospace AS er Norges ledende leverandør av forsvars- og romfartsrelaterte systemer.

Bedriften utvikler og leverer kommando-, kontroll- og kommunikasjonssystemer, våpenstyringssystemer, overvåking, missiler og er produsent av avanserte komposittprodukter til fly- og helikoptermarkedet.

Har fått med seg Schenker-historien

Her et lite innblikk i Schenker-historien: https://www.mtlogistikk.no/logistikk–og-transport-michael-holmstro-nholt/michael-holmstroms-nye-karriere/151680

I 1872 stiftet Gottfried Schenker det verdensledende logistikkselskapet. Michael Holmstrøm kan fortelle om eventyret frem til i dag. Historien om de svenske selskapene Bilspedition, Autotransitt, SkandiaTransport, Einar Sundbye og historien om tidligere Linjegods. Foto: Per Dagfinn Wolden

Med over 15 år i Schenker så har Hansen fått med seg det meste av historien til Schenker AS, og som fram til i dag har vært en del av en global organisasjon og et ledende logistikk- og transportselskap i Norge.

Schenker AS har bestått av en rekke selskaper som har blitt kjøpt og fusjonert gjennom årene.

I 2016 feiret selskapet 100 år, noe som innebærer at virksomheten har vært igjennom mange faser, som for eksempel utfordringer og omstillinger i en ny digital fremtid, selvkjørende biler, helautomatisert godshåndtering og nye digitale løsninger.

Med solid ballast i ryggsekken

Frode Hansen har med sin kompetanse og engasjement fått være med på å prege logistikken i Schenker gjennom over 15 år.

Han har en ryggsekk med god ballast når han nå tiltrer stillingen som Logistics Manager i Kongsberg Defence & Aerospace.

Foruten stillingen som Regional Account Manager Europe i Schenker de siste tre årene, har han hatt ledende roller i selskapet siden 2008.

I perioden november 2014-april 2022 var han også medeier i Idylliske AS.

Hansen har også vært innom salgsavdelingen i CargoNet AS i seks år fra januar 2002 til september 2008. Før det hadde han også rukket å være innom NSB.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: