Fra Schenker til Nor-log

av

Bjørn Tore Elstad er som ny nettverks- og driftsdirektør med på å styrke den fundamentale plattformen i Nor-log.

Bjørn Tore Elstad har forlatt Schenker. Nå er han nettverks- og driftsdirektør i Nor-log AS.

Et av Norges største logistikkselskaper er leverandør til Schenker, men de to selskapene opererer i ulike markeder.

Det er bare to år siden at undertegnede skrev om Bjørn Tore Elstad som ble headhuntet som netthandelsdirektør i Schenker, og for å lede selskapets fremtidige netthandel-satsing i et beinhardt marked.

– Med vårt nye netthandels-produkt skal vi ikke bli en konkurrent i stor skala til PostNord og Bring. Vi skal finne våre segmenter i dette, fortalte daværende adm. Direktør i Schenker oss, Knut Eriksmoen, den gangen.

Like fullt skulle Elstad bidra til å sikre framtida for Schenker-konsernet, gjennom å lede den nye netthandels-divisjon.

Som Schenker-organisasjonens nye netthandelsdirektør var Bjørn Tore Elstad tilbake i selskapet han startet i for over 20 år siden.

En nysgjerrig og garvet bransjemann

Men nå er altså Elstad som nettverks- og driftsdirektør med på å styrke den fundamentale plattformen i Nor-log.

Den garvede bransjemannen Bjørn Tore Elstad med lang og solid erfaring innen transport og logistikk er imidlertid nysgjerrig på nye utfordringer. Det å ta fatt på nye utfordringer i Nor-log er et bevis på dette.

Elstad forlot stillingen som salgs- og markedsdirektør i Schenker første gang i 2016, etter 20 år i selskapet, til fordel for ledende roller som konsernsjef i Autostradagruppen og lederrolle i Norva24.

– Dette valget gir mindre pendling og mer tid til familien, etter nærmere 15 års pendling til Oslo og omegn, fortalte Elstad undertegnede den gangen.

Han fortalte også at han ikke så bort fra at han ville komme tilbake til en spennende transport- og logistikkbransje.

Ledelsen i Nor-log gruppen AS består nå av konsernsjef Lars Arne Brøttem, CFO og eier Rune Furseth og Bjørn Tore Elstad som nettverks- og driftsdirektør. Det er med andre ord en rimelig flat og smidig organisasjon, som kan snu seg raskt- og som jobber tett med regionene. I tillegg har Elstad blitt forent med en av sine tidligere sjefer i Schenker AS, Erling Sæther, som er Styreformann i Nor-log Gruppen AS, skriver MT: https://www.mtlogistikk.no/radarpar-samlet-hos-nor-log/762713

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: