Tar grep for å styrke havindustrien

av

Nor-shippings direktør Sidsel Norvik

Nor-Shipping vil styrke verdikjeden innen hav- og maritim industri med friskt blod og nye talenter.

– For å utvikle smart, vellykket og bærekraftig virksomhet i hav-rommet, må industrien ta med de flinkeste talentene om bord.

Det sier Nor-shippings direktør Sidsel Norvik, og som understreker at det er enorme muligheter for vekst, både individuelle og kommersielle.

– Men vi må skape det beste grunnlaget for tilrettelegging. På Nor-Shipping 2023 vil Ocean Campus være en hjørnestein, sier Norvik i en pressemelding.

Her vil den dedikerte “øya” bestå av utstillings-stander med verdens ledende maritime universiteter og høyskoler, for å profilere muligheter for potensielle studenter.

– Det bygges en bro mellom arbeidsgivere og morgendagens talenter, sier Nor-shippings direktør.

World Maritime University (WMU) i Sverige og IMOs senter for videreutdanning, er de viktigste partnerne for både årets Ocean Campus, 6.-9. juni, og Nor-Shipping 2025.

Kjerneområde

– Vi jobber med å promotere våre viktigste utdanningsinstitusjoner til studenter, blant annet med å fremheve det enorme potensialet for en karriere i hav-rommet. Det kan også bidra til å etablere koblinger mellom disse institusjonene og arbeidsgiverne, og åpne opp for en talentstrøm som kommer alle til gode, inkludert det brede samfunn. Med World Maritime University som partner ligger det et enorm potensiale, sier Sidsel Norvik.

Skreddersydd for talenter

Ocean Campus-øya ligger sentralt i Hall E ved siden av den populære Blue Talks-scenen. Representanter fra utstillingsskolene vil danne en “Ocean Campus Committee”, som sammen med bransjeeksperter skreddersyr et program fredag ​​9. juni, den viktigste Ocean Campus-dagen.

Denne dagen besøker tusenvis av studenter Nor-Shipping, da de tilbys gratisbilletter hele uken, nettopp for å oppdage hvordan de kan kartlegge en fremtid i hav-rommet. Her kan de ta del i foredrag, presentasjoner og debatter fra scenen.

Utvekslings-arena

Dr. Cleopatra Doumbia-Henry, WMU-president forteller følgende:

– Ved WMU spesialiserer vi oss på å utdanne morgendagens maritime hav-ledere for global virksomhet. Nor-Shipping er en sentral møteplass for ledende bedrifter i den maritime næringen og gir en rik mulighet for WMU til å styrke våre forbindelser med industripartnere, så vel som potensielle studenter, sier Doumbia-Henry.

Og fortsetter:

– Vi er også glade for å være den ledende utdanningspartneren i Nor-Shippings nyetablerte Ocean Campus. Innspillene og lærdommen vi får gjennom utveksling på  Nor-Shipping er viktige bidrag til videreutvikling av våre akademiske og profesjonelle programmer, som til syvende og sist kommer shippingindustrien til gode, sier Dr. Cleopatra Doumbia-Henry.

Nor-Shipping arrangeres 6.-9. juni på arenaer i Oslo og Lillestrøm.

I tillegg til 22.000 m2 med utstillingsareal, er det planlagt en rekke sosiale aktiviteter, nettverks- og kunnskapsdelingsaktiviteter, inkludert Ocean Leadership Conference, tidenes første Nor-Shipping Offshore Wind and Offshore Aquaculture Conferences, The Nor-Shipping BBQ, den fjerde internasjonale Autonomy Summit, og den sosiale scenen AfterWork@AkerBrygge.

For hele Nor-Shipping 2023-programmet, se www.nor-shipping.com.

For ytterligere detaljer, vennligst kontakt: Sidsel Norvik, Direktør Nor-Shipping, E-post: sn@nor-shipping.com, Telefon: +47 932 56 387

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: