På investeringstoppen i Norden

av

Adm. direktør Robin Olsen i PostNord.

– Ingen i Norden investerer mer i logistikkfasiliteter enn PostNord Norge. Og investeringsviljen vår vil fortsette også i årene fremover med fokus på Midt- og Nord-Norge.

Det sier selskapets administrerende direktør Robin Olsen.

De to siste årene har selskapet investert for over milliarden i biler, terminaler og infrastruktur for distribusjon av pakker.

– Dette gjør vi for å stabilisere kvaliteten på et høyt nivå, omstille oss til riktig kostnadsnivå, samt kapitalisere på riktige investeringer, forteller Olsen i et intervju på PostNords egen nettkanal.

 – Våre viktigste prioriteringer framover er å sikre infrastrukturen og kvaliteten på våre tjenester, effektivisering, samt holde fokus på kostnadsreduksjoner, understreker PostNord-sjefen.

På spørsmål om utviklingen av transport- og logistikktjenester videre, svarer Olsen:

– Vi er i en fase hvor hele varehandelen er i omstilling til trendene før pandemien, ja, faktisk hele næringslivet er i omstilling for å tilpasse seg alle nivåer og høye volumer etter pandemien. Netthandelen vil bare vokse på denne basisen videre, sier Robin Olsen.

Tre nye terminaler på kort tid

Ordfører i Holmestrand kommune, Elin Gran Weggesrud fikk æren av å klippe snoren sammen med Odd Larsen som har jobbet på Drammensavdelingen siden 1984 – og kunne med det offisielt åpne den nye terminalen på Hanekleiva, utenfor Drammen.

Det åpnes i Hanekleiva: https://www.linkedin.com/posts/audun-grande-42352b80_%C3%A5pning-av-drammens-terminalen-activity-7047597271848280065-mgnE?utm_source=share&utm_medium=member_ios

På knappe fem måneder åpnet PostNord tre terminaler. Onsdag denne uken var det offisiell åpning av selskapets nye terminal og lokasjon i Drammen, nærmere bestemt Hanekleiva.

– For to år siden besluttet vi å lokalisere oss her på Hanekleiva. I dag kan vi endelig offisielt åpne en toppmoderne terminal her rett utenfor Drammen. Med en sorteringskapasitet på 15.000 pakker i timen vil Hanekleiva-terminalen bli viktig i mange år fremover. Denne terminalen vil bidra til at vi i fremtiden kan tredoble kapasiteten vår i takt med pakkevolumene vi ser vil komme, sier Robin Olsen.

Dette er et ledd i investeringer for bedre og enklere distribusjon, raskere sortering, økt kapasitet for innkommende og utgående gods, og ikke minst mer bærekraftige anlegg. PostNord skal tredoble kapasiteten fra det de hadde i 2020, og frem til 2025.

– Denne investeringsviljen vi nå viser vil føre til flere arbeidsplasser i Norge, og den nye terminalen på Hanekleiva har en perfekt beliggenhet og gir grobunn for videre vekst. Ingen i Norden investerer mer i logistikkfasiliteter enn PostNord Norge – og investeringsviljen vår vil fortsette også i årene fremover med fokus på Midt- og Nord-Norge, sier Olsen.

Annonsering

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten.    

Redaktør
Per Dagfinn Wolden
Mobil: 934 47 165

Tips og annonsering

%d bloggere liker dette: